Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego ludzie mieszkający na ścianie wschodniej to takie kmioty?

Polecane posty

Gość gość

Nie chce im sie pracować, żyją na koszt społeczeństwa z zasiłków. Nie chce im się uczyć, co najwyżej skończą jakiż bzdurny kierunek studiów na prywatnej uczelni, wiecznie są niezadowoleni, traktują każdego jak złodzieja, udają katolików, ale są zakłamani i po prostu źli.

Gość gość
Masz jakis problemik do wschodu? Daj adres to zaraz przyjade i cie naprostuje troche.

Gość gość
Bo to kategoria "C",jak cymbały:-D

Gość gość
Żyjesz pewnie z zasiłku, a za internet płacą dziadkowie, bo twoim rodzicom też nie chce się pracować

Gość bella  86
Autorze kmiotem to pewnieTy jesteś, jeśli w Twoim umyśle rządzą stereotypy.

Gość gość
Jakby moja mama lub ciocia sprawdzała moją maturę, też miałbym lepsze oceny. Niestety chodziłem do liceum, gdzie było więcej niż jedna klasa. I mieliśmy nawet salę gimnastyczną, nie musieliśmy ćwiczyć na dworze :)

Gość gość
Wschodnia Polska to ostatnia ostoja polskosci i normalnosci.

Gość gość
do gość dziś Brawo za inteligentny wpis :D. Mozna wiedzieć skąd jesteś? który region może być dumny takich mieszkańców?

Gość gość
Właśnie, nie jesteśmy tak spedaleni jak np warszawiacy, prawdziwi faceci nie potrzebują łazienki czy spodni rurek. Pracujemy fizycznie a nie jak łosie za biurkiem

Gość gość
"ubustwa"-ty matury na pewno nie zdałeś

Gość gość
Chcialem zauwazyc ze pis wygral wybory wsrod ludzi z wyzszym wyksztalceniem

Gość gość
nie ma takiego słowa tępaku "ubustwo" nie dość, że nieuk, to pewnie jeszcze biedak i to z kompleksami. szoruj łosiu do cioci, może nauczy cię pisać po polsku.

Gość gość
Czekam na autora watku. Bo az piesc mnie swedzi. Kozak w necie - IIzda w swiecie, no dawaj kawalerze jakis namiar :D

Gość gość
Na zachodzie ludzie nie mają dzieci, bo chcą być modni o zostają gejami i lesbijkami. Wszystko przez głupią modę. Widać to np w Poznaniu, gdzie nie ma prawie dzieci, tylko wszyscy dziwnie ubrani

Gość gość
Warszawa ul. Dolna, może dojedziesz za kilka dni autostopem, bo pewnie nie stać cie nawet na pkp

Gość gość
bo to polska B i tutaj nie opłaci się pracować, ponieważ wynagrodzenie to najniższa krajowa, gdzie za darmo pijak mało co mniej dostaje, a teraz wielodzietne jeszcze więcej dostaną i to sporo od tych pracujących za 1200 zł, także jak się mieszka na ścianie wschodniej to nie warto pracować, taka sytuację stworzył nam p********y rząd i dalej będzie pogłębiana

Gość gość
Dziwi mnie wysoka ilość buraków poza ścianą wschodnią, przecież to my jesteśmy terenem rolniczym :(

Gość gość
Dawaj konkretny adres leszczyku. Co strach cie oblecial i masz pas na majtkach?

Gość gość
do smroda z 13:47-właśnie jakiś "yntelygentny" leming zalinkował mapę "ubustwa"-,stąd wpisz z 13:46 xx widać ty jesteś tępym nieukiem z ograniczoną percepcją i zaburzoną osobowością:-P

Gość gość
13:52 o co właściwie ci chodzi???

Gość
ja tam nie ukrywam tego że mam też wschodnie pochodzenie...jestem dumna z rosyjskiego pochodzenia, chociaż tobie pewnie chodziło o Polskę wschodnią...:)

Gość bella  86
13:50 Skończ Waść wstydu oszczędź - autorowi:D

Gość gość
Warszawa ulica dolna wygląda gorzej niż najgorsze dzielnice górnego ślaska, syf macie tam piękny :D

Gość gość
autor, to rzeczywiście popis inteligencji i kultury. chłopie, wstyd przynosisz swojemu miastu.

Gość psytttt
13:51 Warszawa ul.Dolna buahahahahhhhhhhaaaaaaaaaaaaaa,nie wątpię że z dołów warszawskich się wywodzisz,może Praga-północ? :-P pewnie łysy łeb,braki w uzębieniu i traumatyczne dzieciństwo spędzone na kocich łbach-bruku

Gość gość
tatuś pewnie wino kończy tam gdzieś w bramie na ul dolnej a mamusia wychodzi do pracy jak się ściemni :D bo co robić w tak meliniarskiej okolicy :D