Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Od kiedy zaczęłam zdrowo się odżywiać jestem strasznie pobudzona i napalona !!!

Polecane posty

Gość gość

zauwazylam to zwlaszcza po odstawieniu cukru, czasem cos słodkiego czy niezdrowego jak hamburger czy frytki zjem, ale rzadko, niczego nie słodze, batonów i ciastek nie jem etc... kiedys byłam ciągle spiąca, spalam po 10 godzin i nadal bylam jak flegma a teraz przeciwnie, czuje sie jakbym miala ADHD, jestem strasznie pobudzona i nie wiem co ze soba zrobic, jestem tez napalona, ciagle mam zboczone mysli takze ostro wyuzdane, fantazjuje o orgiach i ostrym dymaniu :P

Gość gość
Fakt naturalne jedzenie wpływa na libido ale warto nauczyć się jak trzymać swoje fantazje na wodze i popęd żeby sobie i innym krzywdy nie zrobić. Polecam modlitwe i Spowiedź.

Gość gość
nie zobacze, bo gardze katolicyzmem, mialam nieprzyjemnosc znać dwóch księzy, byc w oazie, wiem jacy to ludzie, jacy sa naprawde, brzydzi mnie religia i religijnosc od dawna ;)

Gość gość
spozytkuj te energie na aktywnosc fizyczna, dziala podobnie jak seks, daje efekt szczescia i uwolnionych endorfin zaraz "po"

ja jestem non-stop napalony, wiec nie masz czym sie chwalic, a wcale zdrowo sie nie odzywiam... :D:P