Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Redaktorzy TVN płaczą! Co oni biedni pokażą o 19?

Polecane posty

Gość gość

Kilka wybuchających petard i świecące race :D :D :D Pajace z TVN!!!!

Gość gość
:) nareszcie

Gość gość
pozapraszali samych lewaków do studia a ci zawiedzeni że żadnych rozrób nie było :)

Gość gość
Więc widać kto burdy robił

Gość gość
a TV Trwam co pokaże?

Gość gość
spokój był i dobrze a tvn już szykował się do ujadania

Gość gość
Zazdroszcze tym,którzy mogli tam dzisiaj byc :( jak ogladam zdjecia i relacje,te morze bialo czerwonych flag to lza sie w oku kręci :) coś pięknego.

Gość gość
Te lewackie ścierwa to płaczą już od wyborów

Gość gość
Komentator z TVN24 " no to posluchajmy tych strasznych okrzykow z marszu: A marsz: " Czesc i chwala Bohaterom" "Jestem dumnym Polakiem" X Twitter X :classic_cool:

Gość gość
I właśnie to coś pięknego ich tak bardzo boli. Oni są uczuleni na polskość. Śmieszy ich wzruszenie Polaka polskością, bo polskość to nienormalność. Będą już musieli się przyzwyczaić. To oni, Michnik, mają być na marginesie, bo de facto są marginesem.

Gość gość
Niech płaczą :)

Gość gość
Hehe,sluszne spostrzezenie autora. Lewactwo partyjne zawsze cos wymysli,hehe. S****wa bezczelne.CWP!

Gość PanGag55
dla TVN mam temat zastępczy Aktor Daniel Olbrychski skazany w tym roku za jazdę autem na podwójnym gazie odebrał w środę na uroczystej sesji rady miasta Opola zwołanej z okazji 97. rocznicy odzyskania niepodległości tytuł honorowego obywatela Opola. Tytuł Olbrychskiemu nadała w kwietniu opolska rada miasta na wniosek prezydenta Opola. http://stooq.pl/n/?f=1004906

Gość gość
To ja wam dam jeszcze tego debila Kuźniara. Link nie chce wejść, więc wpiszcie w wyszukiwarkę: Kuźniar na tęczowo

Gość gość
Pokażą wrocławian niosacych teraz stumetrową flagę Polski i wznoszących hasła antybrukselskie i dzierżących antyimigranckie transparenty :)

Gość gość
to samo co wszystkie inne stacje, czyli spęd prymitywnego bydła w bluzach z kapturami, które przemieszczało sie stadem po mieście i udawało, że szanuje polską flagę

Gość gość
Do 17:39 racja

Gość gość
Wrocław? to to miasto, gdzie zwolennicy faszyzmu mówią o sobie patriota?

Gość gość
gość dziś :o zero klasy maja obecnie dziennikarze

Gość PanGag55
dziennikarz jak prostytutka , zależy ile zapłacą to pokaże prawdę albo NIE !

Gość gość
gość dziś Zazdroszcze tym,którzy mogli tam dzisiaj byc smutas.gif jak ogladam zdjecia i relacje,te morze bialo czerwonych flag to lza sie w oku kręci usmiech.gif coś pięknego. x Co ??? Flagi biało czerwone potopione w morzu ???

Gość gość
te morze bialo czerwonych tłumoku, chcesz uchodzić za patriotę, a poprawnie po polsku pisać nie umiesz. I się k...nie wstydzisz. Patrioci to umierali za to żeby można było mówić po polsku, polskie dzieci we Wrześni były katowane za przywiązanie do języka. A ty co?

Gość gość
gość dziś te morze bialo czerwonych x Gdybyś miał dobre intencje, to byś wziął ten błąd, za literówkę, lub KULTURALNIE zwrócił uwagę. Ty jednak, chcesz zdeprecjonować patriotyzm tej osoby, jak również, patriotyzm jako taki. Znamy te metody już na pamięć. Przyczepić się do drobiazgu, żeby umniejszyć całość.

Gość gość
gość dziś x sam jesteś tłumokiem i do tego tumanem :P

Gość gość
Jest w Warszawie takie rondo flaga na rondzie babka :D

Gość gość
Przyczepić się do drobiazgu, żeby umniejszyć całość. dla mnie ktoś kto się op...w szkole, kto kaleczy własny język, kto nie szanuje ojczystej mowy to g...a nie patriota. Jaką on ma całość do pokazania, co on zrobił dla ojczyzny poza tym , że żyje i tlen zużywa? To i taki patriotyzm, pruć morde, racę odpalić, PW na d...nakleić. a może coś zrobić dla lokalnej społeczności? Staruszce pomóc, peta do kosza na śmieci wrzucić, a nie na ulicę... to już dla patrioty za trudne

Gość gość
gość dziś Jest w Warszawie takie rondo flaga na rondzie babka smiech.giflapka.gif x :Dpiękna jest Warszawa bardzo piękna a dołem Wisła płynie a po drugiej stronie Praga.

Gość gość
a widzieliście na Trwam wywiad z Winnickim :D Szczęśliwy jakby co najmniej wybory wygrał

Gość gość
wali mnie to kto kim jest :) żyję tu bo nie mam wyjścia tu się urodziłem i to boskie państwo wali mnie w rogi jak chce . Mam w d***e flagę i państwo, chcę normalnie żyć. O patriotyźmie z reguły mówiąc Ci co chcą ze mnie wyciągnąć kasę . Wolę być żywym idiotą niźli martwym patriotą !!