Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Redaktorzy TVN płaczą! Co oni biedni pokażą o 19?

Polecane posty

Gość gość
18:08 Mówiąc kolokwialnie twoim pedalskim językiem WYPIER/DALAJ

Gość gość
przeciez ten masz na rondzie radoslawa juz jest od dawna tumany

Gość gość
gość dziś Nadal pokazujesz tylko, że bijesz pianę, dla bicia piany. Drobny błąd, nie umniejsza człowieczeństwa, ani polskości. Twoja reakcja jest NIEPROPORCJONALNA do sytuacji. Nadymasz się, bo "dla ciebie". Nie jesteś sam i nie masz monopolu na rację. Niejeden patriota, był bardzo prostym i niewykształconym człowiekiem. Nie ma się o co czepiać. Masz złą wolę, jakby na licencji Gazety Wyborczej.

Gość gość
Nie jesteś sam i nie masz monopolu na rację. ty też nie, to działa w dwie strony :P

Gość gość
a widzieliście na Trwam wywiad z Winnickim smiech.gif Szczęśliwy jakby co najmniej wybory wygrał widocznie któryś z kolegów z włoch czy węgier dał mu pomacać

Gość gość
Zofia Teliga-Mertens na własną rękę sprowadziła z Kazachstanu 40 rodzin polskiego pochodzenia. W sumie ponad 200 osób. Zajęło jej to dziesięć lat i kosztowało cały majątek to jest patriotyzm prostego człowieka, a taki winnicki ilu rodakom pomógł?

Gość gość
gość dziś a ja go tam lubię :) a kto go tam maca to mnie nie obchodzi

Gość gość
gość dziś Pani Zofia jest po osiemdziesiątce także Winnicki ma jeszcze dużo czasu żeby się zasłużyć dla ojczyzny

Gość gość
gość dziś Pani Zofia jest po osiemdziesiątce także Winnicki ma jeszcze dużo czasu żeby się zasłużyć dla ojczyzny tu akurat popieram , najlepiej na polu walki w pierwszym szeregu

Gość gość
gość dziś a dlaczego go nie lubisz??

Gość gość
pewnie przez rok b\edzie pokazywać skład rządu szydło, masakra oni ju\z powinni mie\c takie rzeczy ustalone przed wyborami wszyscy startujący a po wygranej od razu brac sie juz do roboty, a nie dopero przygotowywać się do zarządzania, ustalenia kogo w rządzie, bo przecież oni mają na to 4 lata !!! SMIECH NA SALI.

Gość gość
gość dziś Nie jesteś sam i nie masz monopolu na rację. ty też nie, to działa w dwie strony x Z całą pewnością, ale wykazałem, że jesteś co najmniej osobą małostkową, czepialską, przynajmniej w tym wypadku.

Gość gość
gość dziś Dale te bzdury. Rząd już jest dograny. O co chodzi? O czepianie się? Jest jasne, że musieli pewne rzeczy dogadać i zrobili to szybko. Jak ktoś ma złą wolę, to będzie się czepiał bez końca. Napisz, że ci się wyniki wyborów nie podobają i będzie wiadomo o co chodzi.

Gość gość
a dlaczego go nie lubisz?? bo jest nijaki, wyglada jak mały onanista, ale najgorsze jest to , ze się brata z faszystami z innych krajów. W Polsce, gdzie miliony ludzi zginęło w II WS, to po prostu obrzydliwe

Gość gość
Z całą pewnością, ale wykazałem, że jesteś co najmniej osobą małostkową, czepialską, przynajmniej w tym wypadku. to zupełnie tak jak ty:)

Gość gość
gość dziś Z całą pewnością, ale wykazałem, że jesteś co najmniej osobą małostkową, czepialską, przynajmniej w tym wypadku. to zupełnie tak jak ty x Marne chwyty erystyczne. Zabawa jak z dzieckiem. Jasno zostało pokazane, że nie masz racji. Nie chcesz się z tym faktem pogodzić, więc bawisz się w odwracanie moich słów. Zamiast przyjąć fakt, leczysz swoje zranione ego, próbą deprecjonowania, nie tyle mnie, co mojej, w tym wypadku słusznej uwagi, na temat twojego postępowania i sposobu myślenia. Żegnam

Gość gość
Wiecie co, pierwszy raz od kiedy pamiętam właśnie dzisiaj przeżywam Dzień Niepodległości Zdałam sobie sprawę jaka to ważna sprawa. Zasługą jest to, że w końcu po tylu latach batalii mamy większościowo rząd polski dla Polaków :) Bóg !!! Honor Ojczyzna :)

Gość gość
jak to mówią: Czołem wielkiej Polsce ! :)

Gość gość
Też dziś jakoś inaczej przeżywam to święto... Wspaniały dzień... i taki spokój... A tvn niech zdycha!

Gość gość
Broken to po 22:p no chyba,ze masz specjalny kodowany kanal dla doroslych :p

Gość gość
no i wlasnie dokladnie widac, kto robil burdy - PIS jakbylo opozycją. Nie beą robic burd przeciw samaym sobie, a PO burd nie robi, bo w kulturalni ludzie. Ale zeby pojąc taka oczywistosc, trzeba miec odrobinę w glowie, a nie tylko moher i kominiarke na niej.

Gość gość
nie łam się broken mam plan. tyś jest oczytana i wygadana, niepodważalny numer jeden na cafe:), więc posłuchaj: skontaktyuj się z tvn i zaproponuj im, żeby powspominali palmę na rondzie de gola co im swego czasu zmarzła w zimie i padła. mądre władze warszawy pokazały swą mądrość wiedząc, że palma nie rośnie w warunkach klimatycznych Polski :D:D:D zostaniesz już wtedy broken THE BEST :)

Gość PanGag55
Broken pokaż tzytzki

Gość gość
Gag spadaj i odczep się od szalonego diamenta :P:P:P