Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nawet ostre rżnięcie z dziewczyną mnie nie podnica

Polecane posty

Gość gość

Jesteśmy razem 8 miesięcy , ona ubiera się do łóżka bardzo seksownie ale seks mnie nie podnieca. Ona leży jak kłoda. Staram się jak mogę ale jej działanie ogranicza się do leżenia z zamkniętymi oczami. Jestem jej pierwszym facetem. jak o coś nie poproszę to nie zrobi. Zero inicjatywy. Mówiłem jej to setki razy. Próbowałem się z nią kochać wszędzie i w różnej pozycji. Ostatni zrobiłem to bardzo mocno, zerznąłem ją jak w p****lu, mocno chwyciłem , nogi na ramiona i jazda. Przez pół godziny ja pukałem tak szybko, spuściłem się w środku a potem jeszcze raz w jej ustach. Zero podniety. Ona cały czas zachowuje sie jak gumowa lalka, zero reakcji. Tyle razy pytałem co lubi a ona odpowiada że mnie albo że jeszcze nie wie. Od jakiegoś czasu przestałem czuć to co na początku, jej ciało i twarz mnie nie jara. czy to znaczy że czas znaleźć nową?

Gość gość
A co Ci da Nowa skoro jestes beznadziejny w lozku? Jestes jej pierwszym to jak ma wiedzieć co lubi. To facet powinien odkryć. Słaby Lolek z Ciebie. Mówię serio.

Gość gość
bo z dwoma pierwszymi seks był nieziemski. Super się kochaliśmy i było mnóstwo emocji a teraz to takie sztuczne.

Gość gość
moze nie ma czucia czyli libido czy coś tam. Miałem taką ale na szczęście mi powiedziała że mąż też nie potrafi jej rozbudzić bo jakby nie powiedziała to myślałbym że ze mną coś nie tak :-O Wyślij ją do seksuologa albo poszukaj innej

Gość gość
ona tylko się kładzie i mówi że lubi patrzeć jak dochodzę. No k******. Przecież to nie jest jakiś żywa lalka do dymania tylko człowiek i dziwnie się czuję jak ona tak robi tylko dla mnie