Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy wyznalibyscie uczucia

Polecane posty

Gość gość

Po 2 latach znajomości? Tak czy nie +uzasadnienie proszę! :) to dla mnie ważne

Gość gość
Zalezy jaka ta znajomość jest

Gość gość
Nie mam pewności ci do niego. Po ok 3 msc znajomości wyznał ze się zauroczyl, ja jeszcze wtedy tego nie czułam, inaczej ..nie rozumiałam uczuć które we mnie wzbudzał. Po ciszy z mojej strony, nasz kontakt oslabl, on się wycofał. Teraz jest lepiej, widzimy się i.. odczuwam ten wzrok, dotyk przypadkowy.. i czestszy kontakt. Z tym ze dziś jestem pewna że go wtedy zraniłam, nie wiem jak mu o tym powiedzieć i czy w ogóle powiedzieć? A może czekać na rozwój zdarzeń? Lub jakoś wyczuć co z jego strony jest.. czy może odpuścić, minęło tyle czasu.

Gość gość
Ja jestem za tym aby wyznawać uczucia w takich niejasnych sytuacjach. co innego kiedy facet i kobieta się poznają, spotykają - wtedy zbyt szybkie wyznanie może przestraszyć drugą strone. Ale jeśli chodzi o takie dziwne sytuacje, niejasne, kiedy w gre wchodzą jakieś niedopowiedzenia... wtedy najlepiej powiedzieć wszystko wprost. Bo tak naprawdę nie ma się nic do stracenia a wszystko do zyskania :) jeśli się dzisiaj nie odważysz na ten krok, to za jakiś czas mozesz tego gorzko żałować, a wtedy może juz być za późno na cokolwiek :) nawet jeśli teraz on cię odtrąci to trochę popłaczesz ALE za jakiś czas poczujesz ogromną ulgę, ze wszystko się wyjaśniło. Bardziej będziesz cierpieć kiedy nic mu nie powiesz i być może do końca życia będziesz się zastanawiać co by było gdybyś mu powiedziała :)

Gość gość
Jeżeli czujesz, że z jego strony wciąż coś jest to TAK. Może go zraniłaś, on pewnie nie zapomniał, ale na pewno bolało, więc mało prawdopodobne, aby spróbował ponownie. Teraz Twój ruch, bo w tamtym czasie to z Twojego powodu intensywność znajomości osłabła, Ten kto zranił lub dał kosza zawsze powinien wyciągnąć rękę. Licz się jednak z możliwością porażki - ale warto spróbować, żeby nie żałować potem.

Gość gość
Jej ,dziękuje za odp. :) ale czy po 2 latach? ?? A jeśli to tylko moja wyobraźnia? ?

Gość gość
Kobiety takie rzeczy czują, skoro tak Ci sie wydaje to znaczy ze coś musi w tym być :)

Gość gość
Dziękuję dziękuję dziękuję! Wiem, że to zrobię :) Tylko jak go podejść? Upewnić się. . Dziewczyny macie jakieś pomysły?

Gość gość
a ty go kochasz? czy tylko chcesz go przeprosic?

Gość gość
Ja Kocham byłego szefa do dziś pracowałam u niego trzy lata do póki mnie nie wypier***ił..;/

Gość gość
Tak, chcę przeprosić :( I to tak szczerze. Jasne ze kocham. . :) po 2 latach, to musi być miłość, pierwsza myśl po przebudzeniu to On i przed snem On. Każdego dnia przed te 2 lata On! Wiec co to może być :)

Gość gość
Mam podobnie. Znam go od dwoh lat. Z jego strony bylo zainteresowanie, ja wtedy z kolei nie potrafilam tego okazac. Raz nawet zasugerowal, ze chce mnie gdzies zaprosic, ja wtedy nic nie odpowiedzialam i sadze, ze on uznal to jako brak zainteresowania z mojej strony. Tak jak mowisz, pierwsza mysl rano- on, wieczorem tez. Tez sie zastanawiam czy powiedziec mu o swoich uczuciach.

Gość gość
A jaki macie kontakt teraz ? Widujecie się czasem ? czy tylko mail / telefon ? Kontakt grzecznościowy np. życzenia na święta / imieniny etc ?

Gość gość
19.47 hej ciesze się ze nie jestem sama :) Dlaczego jeszcze się nad tym zastanawiasz? Z czym masz problem? 19.48 mamy kontakt, telefoniczny i widzimy się dosyć często

Gość gość
Zastanawiam sie bo to nie jest takie proste. Obawiam sie reakcji z jego strony, zreszta od czego zaczac, jak to ubrac w slowa. Kontakt telefoniczny, bo zaproponowal pomoc w pewnej spr.

Gość gość
20.03 mam podobnie chociaż ja jestem raczej osoba odważną i jak już się upewnie jakimś jego gestem ale takim wyraźnym to nawet sms zacznę. Daje mu sygnały, po to aby doszło do niego ze to nie koniec, że ja pamiętam i myślę.. Wystarczy jeden wyraźniejszy gest, słowo i .. niech się dzieje :) ... ja na Twoim miejscu, próbowałabym rozkręcić ten kontakt chociażby tel..

Gość gość
Telefonicznie, co bys proponowala? Od czego zaczela?

Gość gość
Jeżeli zaproponował pomoc. . To może być na początek "100 pytań do" :) W celu nawiązania do tematu i przy okazji nawiazuj do podobnych sytuacji itd :) Rozumiesz? Na pewno miło by mu było gdybyś doceniła jego pomoc i wspomniała o tym dodając przy tym jakiś komplement .. Kiedy wasza relacja nieco się zaciesni, zwolnij tempo, odpisuj po kilkudziesięciu minutach, pisz dwuznacznie. :) Na pewno potrafisz :) jesteś kobietą

Gość gość
Taka mądra jestem a sama sobie to już inna sprawa eh ;)

Gość gość
'100 pytan do'?

Gość gość
ja tez o kims mysle . nie wiem dlaczego i co mam robic

Gość gość
100 pytań do tzn wiele pytań odnośnie pomocy jaką ma Ci zaoferować, nie wiem o jaką pomoc chodzi ale zawsze możesz udawać kobietę która nie wie jak sobie radzić w takich sytuacjach, jak naprawić. Udawaj po prostu :) Mężczyźni lubią stawać się mescy przy delikatnych kobietach ;)

Gość gość
To chodzi o bardziej konkretna pomoc, profesjonalna pomoc 'specjalisty' w swojej dziedziny :)

Gość gość
Ja jestem w trochę inne sytuacji choć podobnej.. Facet, z którym znamy się długa zawsze pokazywał mi, że m na mnie zależy. Wyznał mi to kiedyś ale ja się przestraszyłam... Dalej mieliśmy kontakt, jakieś 3 lata, tylko mieszkamy daleko od siebie i rzadko się widzieliśmy. Ale kiedy już się widzieliśmy to podobnie przypadkowe dotknięcia, długie spacery, raz czy dwa zdarzył się pocałunek i nic więcej. W końcu odpuściłam całkowicie i powiedziałam, że dłużej tak nie mogę, on próbował mnie przekonać ale ten brak czasu mnie przerósł. Nie widzieliśmy się przez rok ale od czasu do czasu rozmawialiśmy. I ostatnio go spotkałam i powiedziałam mu co czuję i jak to wszystko widziałam. I chyba to wyznanie przekreśliło wszystko... Powiedział, że musi to wszystko przemyśleć, po tygodniu odezwał się i powiedział, że nie wie co zrobić bo chce wyjechać za granice i tego nie widzi choć bardzo by chciał. Minęły dwa tygodnie i się więcej nie odezwał. A ja straciłam nadzieję, że wg się jeszcze dogadamy..

Gość gość
19:47 a co to znaczy "zasugerowal, ze chce mnie gdzies zaprosic" ? Tego nie rozumiem, bo albo zaprosił albo nie :) jeżeli nie, to nie było co na to odpowiadac :) wiem, żę nie na temat piszę, ale jak czytam o takich akcjach to mnie cholera bierze - bo skąd kobiety mają miec pewnosc, że facetowi zależy, jak faceci na wet nie próbują zdecydowanie określic swoich zamiarów ? wszyscy się tylko czają

Gość gość
wyznanie uczucia po 2 latach?uzna to za zart

Gość gość
22.21 ...właśnie, to prawdopodobne. Zburzyles/łas moja mobilizację. Brakuje mi z jego strony tylko tej małej iskry ..a dalej sobie poradzę. :)

Gość gość
Przypomniałam sobie jeszcze jedna chyba znaczącą sprawę. Z innymi kobietami rozmawia normalnie a ze mną? Mówi do mnie kochana, zdrabnia moje imię, ( to jest mile ) pisze zdrobniale nie które wyrazy to takie słodkie :) Czy tak zachowuje się facet który tylko lubi? ? Panowie bądźcie szczerzy :)

Gość gość
Szczerze...jak pisze do ciebie zdrobniale I zachowuje sie tak jak mowisz to moze cos chciec od ciebie :) zanim mu wyznasz uczucie upewnij sie w 100% ze on chce.Ale nie baw sie jego uczuciami ponownie.Ciesz sie ze macie kontakt I ze on czegos chce.Jakbys mu przeszla to by cie olal I nawet nie mialabys z nim kontaktu.A tak z tego co piszesz cos sie w nim tli :) Takze spokojnie ale odwaznie naprzod :) powodzenia!!!

Gość gość
11.32 dziękuję za te słowa :) Tak zrobię może jeszcze nie dziś ale zrobię :) Na pewno wrócę do tego tematu i napisze co z tego wynikło .