Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zgapili imię ...

Polecane posty

Gość gość

Siostra mojego męża urodziła kilka dni temu. Ja też mam termin na dniach. Od początku mówiliśmy, że nazwiemy córkę Rozalia, oni mówili o Julce. I co? Nazwali dziecko Rozalia. Jestem wściekła.

Gość gość
to dlaczego im nie powiesz, że masz żal o to albo przygadaj czy nie było ładniejszych imion a pozatym napewno mają inne nazwisko więc nie widze problemu, daj takie samo skoro ci sie podoba

Gość gość
Na pewno nie dam dziecku tak samo jak oni. Powiedziałam już jej, że jest bardzo kreatywną osobą.

Gość gość
Kurwa czy ty nie masz innych problemów? Typowy "problem" pełnoetatowej maciory...

Gość gość
A ona co na to? :p

Gość gość
no i dobrze, że zgapili bo imię wyjątkowo brzydkie. Jak lubisz takie imiona to daj Franka. Też oryginalnie i obciachowo :(

Gość gość
Bardzo brzydkie imię.

Gość gość
K**wa czy ty nie masz innych problemów? Typowy "problem" pełnoetatowej maciory.. Oj, że matka twoja jest "pełnoetatową maciorą" nie oznacza jeszcze, że musisz tu kompleksy leczyć.

Gość gość
Moja matka z********a od zawsze, ja wiecznie siedziałem z opiekunkami a ty leniwa suko siedzisz na kafe caly dzień i płaczesz nad takimi "problemami"....

Gość gość
Ja Was nie prosiłam o opinię na temat tego imienia. Mi się podoba i wolę takie niż Amelka albo Zuzia. Xxx Szwagierka nic na to nie powiedziała, udała, że nie słyszy. Uważam, że to bardzo chamskie. Jesteśmy bliską rodzina, dzieci często będą mieć ze sobą kontakt i co? Mają mieć to samo imię.

Gość gość
Wiesz, ze twój mąż ***** koleżankę? Bo ciebie swiniaku juz nie da rady hahahaha

Gość gość
Rozalka olaboga :D

Gość gość
Słabe prowo . to już było,tylko wtedy zgapiliJulka. Który byl marzeniem mamuni od dziecka. Tak samo urodził się wczesniej. Ta kafeteria to siedlisko gimbazy, nie warto głosu zabierać:l

Gość gość
Podziękuj ,dzięki temu twoje dziecko będzie miało inaczej na imię. Tak swoją drogą poza Amelka i Zuzią jest sporo innych imion. Już pomijając fakt że nawet Amelka jest lepsza od Rozalki.

Gość gość
gość dziś Moja matka z********a od zawsze, ja wiecznie siedziałem z opiekunkami a ty leniwa suko siedzisz na kafe caly dzień i płaczesz nad takimi "problemami".... & Ok, matka twoja "niepełnoetatowa maciora" knura oddawała pod opiekę opiekunkom i oto efekt - zakompleksiony kaban nieleniwy niesiedzący na kafe.

Gość gość
Jezu, co za ludzie. Czy ja was prosiłam o koemantarze na temat tego imienia ? Moja ukochana babcia miała na imię Rozalia i była cudowną kobietą. Może podsuniecie mi pomysł na jakieś imię, bo przez tę sytuację w ogóle nie mam żadnych pomysłów?

Gość gość
Knurem to ty jesteś spaślaku, oby ci ten bachor urodził sie martwy

Gość gość
Rozalia c*****e imię i chuj :D

Gość gość
To beda w rodzinie dwie Rozalki. Gratuluje ladnego imienia dla corki, jest sliczne, uwielbiam je. I tak Julek i Lenek w popularnosci nie przegonicie. U mnie w rodzinie tez imiona sie powtarzaja, sa dwie Alicje, Anie, Kasie. Many tez czterech Tomkow. I co z tego. Jak chcesz Rozalke to tak daj na imie i tyle.

Gość gość
Gość z 20:52 tu Autorka i to nie ze mną wdałeś się w tę jakże kulturalną dyskusję, więc dobrze Ci radzę od mojego "bachora" się odczep.

Gość gość
Jak urodzisz dziecko i JE zobaczysz to imię samo przyjdzie. Jak zobaczyłam obraz pierwszy moją córkę to od razu była dla mnie Emilka. Wcześniej odrzuciłam to imię, bo zbyt popularne.

Gość gość
Rozalia jest zbyt oryginalnym imieniem, żeby JE w rodzinie powtarzać.

Gość gość
Nie chcę dać tak samo jak oni :/. Nie przepadam za szwagierką i nie nazwę tak samo dziecko, wszyscy będą mówić, że to my od nich zgapilismy :o.

Gość gość
Bo co mi zrobisz?

Gość gość
Wybierz sobie że trzy imiona, a jak się urodzi to albo przyniesie swoje albo wybierzesz któres z tych trzech. Najważniejsze to się nie stresuj. A szwagierce bym nie darowala, niech twój mąż jako brat jej wygarnie bo tico zrobią jest chamskie.

Gość gość
Dalej bijesz pianę? Bez sensu, to prowo już tu było... Też czytałam...

Gość gość
To jest prowo?

Gość gość
Rozalia to imię dla starej zrzędliwej i grubej wiejskiej plotkary o czarnej karnacji i z wielkimi halluksami:D

Gość gość
Tak to jest prowo sprzed roku. Miał być julek i ten sam dramat:D

Gość gość
Oprócz Rozalii podoba mi się jeszcze tylko Lidia, ale mężowi nie