Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Imie Marysia, Maria po babci

Polecane posty

Gość gość

chodzi o to czy milo sie kojarzy?

Gość gość
Sierotka Marysia

Gość gość
Piękne imię. Tak nazwie swoją córkę. Moja siostra ma tak na imię jest przecudowna osoba. A do tego jest bardzo ładna. Kazda Marysia jaka znam jest śliczna. Takze dobry wybór.

Gość edyta89
moj narzeczony chcial aby nasza corka mlodsza miala na imie Marysia wlasnie po jego babci ja cala ciaze sie bronilam i mielismy do wyboru Zosia albo Agata w momencie kiedy ja zobaczylam zadne z tych imion do niej nie pasowalo i zostala Marysia i jest sliczne ;)

Gość gość
Moja babcia ma na Imię Maria i jedna z jej wnuczek również to również Marysia. Bardzo ładne imię, nie dziwaczne, ale i nie oklepane.

Gość gość
Klasyka, tu się nie dyskutuje. Takie imię będzie zawsze szlachetne. Tylko co tu niektórzy mają z tymi "imionami po babci"? Czy to wyraża ulgę że się wie kto jest babcią? A może tylko te dziecko ma babcię? A dziecko samo w sobie nie zasługuje po prostu na imię dla siebie a nie jako pamiątkę po kimś? Ech... ludzie...

Gość gość
Wszystkie Maryski jakie znam to niewykształcone i brzydkie wieśniary.

Gość gość
A wszystkie Marysie, które ja znam, to kobiety wykształcone i kulturalne. To, jakich mamy znajomych, zależy od tego, w jakich kręgach się obracamy. To świadczy o nas samych.