Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kaśka277

Dziwny zapach

Polecane posty

Gość Kaśka277

Hej wszystkim. Od jakiegos czasu mam dziwny problem.... mianowicie moja pusia brzydko pachnie, dbam o higiene, myje sie dokladnie - czasem nawet kilka razy, uzywam do tego odpowiednich preparatow, ale zapach jest intensywny i przykry caly czas (nawet 30 min po kapieli) - momentami mam wrazenie ze znajomi w pracy tez to czuja. Moj chlopak tez ma z tym problem od jakiegos czasu w ogole nie chce mnie piescic o oralu nie wspomne...Co robic?

Gość gość
Isc do ginekologa, jasne. Zapach sie nie zmienia bez powodu.

Gość gość
Iść do ginekologa?

Gość gość
Moja tak kiedyś miala ale nie bylo tak mocno czuć i przeszło Moze Jestes troche przewrazliwiona

Gość gość
Przestać używać preparatów. Wystaczy woda i bezzapachowe mydło. Te "preparaty" wysuszają przez co wzbogacasz koncern kosmetyczny swoją naiwnością. Sprawdź (u gina) czy nie masz jakiejś przewlekłej infekcji.

Gość gość
Za często się podmywasz i wyjałowiłaś pochwę. Być może masz stan zapalny. Marsz do ginekologa. Przepisze globulki dopochwowe. Odradzam współżycie bez prezerwatywy bo zarazisz chłopaka. Jeżeli będziesz miała dłuższy termin oczekiwania na wizytę to pozostają globulki bez recepty,zapytaj w aptece, doradzą. Jeżeli masz serowate upławy i pieczenie pochwy to masz grzybicę pochwy. Bardzo częsty efekt po antybiotykach. Zawsze jak już muszę zażywać antybiotyk proszę o clotriamzolum dopochwowo- nie jest drogi. Oczywiście też na receptę. Powodzenia, my kobiety już tak mamy :)

Gość gość
Brzydki zapach jest przy infekcji bakteryjnej

Gość gość
Gdy nie ma ochrony to częste przypadki. Włosy tam są po to by ochraniały to miejsce.

Gość gość
Przemyj karcherem.

Gość gość
Brzmi jak infekcja. Idź do ginekologa.

Gość gość
to pewnie jakaś infekcja- ale nie diagnozuj sam tylko idź do specjalisty- zastosowanie invagu powinno ci ulżyć i skrócić czas infekcji

Gość gość
ja miałam podobnie- to okazała się powikłana grzybica- nie czekaj tylko idź się zdiagnozuj , a w czasie leczenia wspomagaj się invagiem- skróci to czas infekcji .

Gość gość
Za mało była widocznie lizana i stąd taki efekt.