Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ale on mnie denerwuje...niszczy nasz zwiazek

Polecane posty

Gość gość

Moj facet tak mnie ostatnio denerwuje, ze potrzebuje się tutaj dywanów. Dużo pracował,wiec nie wymagałam od niego nic. Byl obiad itp. Itd jednak przestał tyle pracować, zaczął mię jakies dni wolne a on: 1.nie myje się. Po prostu śmierdzi juz od niego. Najgorzej jest spać razem. Zębów juz chyba z 2miesiace nie mył. Ostatni razem zaciągnęłam go do łazienki i kazałam myc. 2. Nie okazuje mi żadnych uczuć. Nie mówi, nie całuje, nie przytula. Caly czas ja to robiłam. Wczoraj przestalam, żeby sprawdzić jak będzie. I nic, zero.. 3. Krzyczy na mnie, o wszystko. Przez przypadek wyłączyłam mu stronę z filmami wczoraj. Awantura byla przez godzinę :D 4. Jak z higieną na bakier to oczywiście chodzi w brudnych ciuchach. W tym samym tydzień,dwa. Nie przeszkadza mu to. Jak kiedys próbowałam podjąć temat sciecia włosów,umycia zębów i założenie czegos innego niż rozciągniętych dresów to się oburzyl, ze chce zrobić z niego pedala. 5. Oczywiście nic w domu nie robi. Jak otworzy szafkę, nawet po sobie nie zamknie 6. Juz nie całuje mnie. Na dobranoc, na dowodzenia.. 7. Nie potrafi rozmawiać, nawet na mnie nie patrzy bo w tym czasie gra na laptopie. Cos odpowie, burknie i nawet nie dokończymy tematu. A mamy na ta chwile jeden poważny problem do obgadania. Tak wiem, widziały gały co brały. Przez niego nie spalam cala noc. Przez to jak mnie traktuje i sie zachowuje..

Gość gość
Potrzebuje się tutaj *wygadać Tak chciałabym, żeby bylo jak dawniej, żeby mnie kochal..

Gość gość
1/10

Gość gość
Co 1/10. Jak zwykle na jakies durne tematy odpowiadacie, a jak potrzebuje wsparcia to debilne 1/10 :/

Gość gość
Denerwuj cie? Lepiejmsie do tego przyzwyczaj , bo widac ze z opcji chlopak przestawil sie na opcje facet na stale. O ile z opcja ze facetm co mnij mowi po;rafe sobie zycie wyobrazic to ze smierdzielem juz nie. Jezu jak mozmna zyc z facetem, co nie myje zebow. Sex uprawiasz z takm brudacem co ma d**e 2 tyg nie myta??? Blee Nie pociesze cie, taki juz bedzie. Moze zacznie. siebie znowu dbac na jakis czas jak mu powiesz, ze go np. zostawisz, ale pozniej smierdziel znowu wroci. Wiem co mowie, studiowalam meski kierunek z samymi facetami i smierdziele zawsze smierdzialy, moze z przerwami jak laske wyrywali. Czysty chlopak czy z laska czy bez zawsze o siebie bedzie dbac.

Gość gość
No to go zostaw. Nie licz, że się zmieni. Raczej dopiero pokazał ci swoje prawdziwe oblicze.

Gość gość
Ale czego oczekujesz? Facet właśnie pokazał swoją prawdziwą twarz, tak będzie wyglądać Wasze życie. Skoro, to co mówisz, nie dociera do niego, to on się nie zmieni. Więc, proste równanie, albo go akceptujesz takim, albo go zostaw.