Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość florek23

Jak ją przekonać

Polecane posty

Gość florek23

Jest jak jest, z powodu odległości widujemy się tylko w weekendy, tzn. ja do niej jeżdże, bo ona za chiny nie chce u nas nocować. I w tym cały problem, ona nie wyobraża sobie u nas spać, nawet jak była u taty na imieninach to wracała nocnym pociągiem, co mnie nie mało nerwów kosztowało. Dla mnie to czysta hipokryzja, jak byliśmy u kuzynki na weselu to spaliśmy w jednym pokoju i jakoś jej to nie przeszkadzało. Teraz sytuacja się zaostrzyła, bo mama zaprosiła ją na Święta, tzn. Wigilię spędzę u niej a potem mamy przyjechać do nas, bo u mnie idziemy na Sylwestra. Najchętniej powiedziałbym mamie, żeby ją sama przekonała.

Gość gość
Może dziewczyna nie chce u Ciebie spać, bo są rodzice, stresuje się, wstydzi.

Gość florek23
„bo są rodzice, stresuje się, wstydzi.” Czego ? Mama już nie raz ją prosiła, żeby została na noc, no bo po co nocami jeździć a spać przecież jest gdzie. Nie mam pojęcia w czym tkwi przyczyna. Jej rodzice chyba też nie mają nic przeciwko, w końu niejedne wakacje spędziliśmy oficjalnie razem.

Gość gość
Po prostu nie czuje się swobodnie, ja też nigdy nie przepadałam za spaniem u chłopaka, jak za ścianą jego rodzice, nie czułam się swobodnie jak u siebie, proste. Pytałeś ją, dlaczego nie chce spać u Ciebie? Co powiedziała?

Gość florek23
No co ty. Jak ty to sobie wyobrażasz ? Nie mogę. I tak nie umiałabym zasnąć. Jak to będzie wygląć ? Tak sobie teraz pomyślałem, czy to nie jest przypadkiem walka rodziców o dzieci. Jej chcą, żebyśmy byli u nich a moi u nas.