Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co myslicie o ustach pomalowanych na czerwono na uczelnie?

Polecane posty

Gość gość

Tzn może nie jest to taki jaskrawo czerwony błyszczyk tylko to taka zgaszona czerwien / ciemny roz ,ale usta sa dosc wyraziste. nie wiem tylko czy tam wypada sie malowac na zajecia? Czy to makijaz bardziej gdzies na wieczor?

Gość gość
ja wolę, jak się moja maluje na seksy, a na uczelnie, to co to właściwie za styl jest? :P

Wydaje mi się, że to jednak zbyt intensywny makijaż, jak na zajęcia na uczelni. Starsi wykładowcy mogą uważać to za zbytnią ekstrawagancje. Lepiej w ten sposób umalować się na randkę czy jakieś wieczorne wyjścia. Propozycje na delikatny, ładny makijaż znajdziesz na blogu douglasa.

Gość gość
na uczelnie sie ust nie maluje tylko na dyskoteke albo na potancowke do remizy:-P

Gość gość
KUUUUUUUUUUUUUUVRAS p**do spamerska zajeabana!!! :O :o :O KUUUUUUUUUUUUUUVRAS p**do spamerska zajeabana!!! :O :o :O KUUUUUUUUUUUUUUVRAS p**do spamerska zajeabana!!! :O :o :O KUUUUUUUUUUUUUUVRAS p**do spamerska zajeabana!!! :O :o :O KUUUUUUUUUUUUUUVRAS p**do spamerska zajeabana!!! :O :o :O KUUUUUUUUUUUUUUVRAS p**do spamerska zajeabana!!! :O :o :O KUUUUUUUUUUUUUUVRAS p**do spamerska zajeabana!!! :O :o :O KUUUUUUUUUUUUUUVRAS p**do spamerska zajeabana!!! :O :o :O KUUUUUUUUUUUUUUVRAS p**do spamerska zajeabana!!! :O :o :O KUUUUUUUUUUUUUUVRAS p**do spamerska zajeabana!!! :O :o :O KUUUUUUUUUUUUUUVRAS p**do spamerska zajeabana!!! :O :o :O KUUUUUUUUUUUUUUVRAS p**do spamerska zajeabana!!! :O :o :O KUUUUUUUUUUUUUUVRAS p**do spamerska zajeabana!!! :O :o :O KUUUUUUUUUUUUUUVRAS p**do spamerska zajeabana!!! :O :o :O