Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja córka wstrzymuje kupke

Polecane posty

Gość gość

Ma 2,5 roku. Pielucha tylko na noc. ładnie robi siku na kibelek, a kupy nie może, puszcza gazy, mówi ze chce a nie może. myślę, że to przez brak pieluchy. Kiedy to minie?

Gość gość
To źle. Poczytaj za wczasu o zaparciach nawykowych jaki to horror i pomóż dziecku. Mój syn ma 2,5roku a z zaparciami meczy się 2lata!

Gość gość
Mój syn wstrzymywał kupę i do dziś nie wypróżni się w obcym miejscu, nawet u babci ma z tym problem. Wcześniej stosowałam dicopeg junior ale teraz wstrzymuje się aż dotrze do domu, nie wiem czy jest sens z tym walczyć, może wyrośnie z tego.

Gość gość
no ale bez przesady dziecko musi sie chociaz we wlasnym domu wyproznic

Gość gość
Znam dziecko które prawie do 4 i pol roku umiało wyproznic się tylko do pieluchy. Jego mama walczyła z tym jak mogła ale dziecko na ubikacje nie zrobiło i wstrzymywalo co powodowalo zaparcia straszne. Pielucha była jedynym rozwiązaniem.

Gość gość
Moj syn ma 4 lata i wstrzymuje. Siada, sciska i nie chce isc. Mowi ze w przedszkolu sie wstydzi, na spacerach nie ma wc, jak w domu go przylapie to idzie ale mowi, ze nie lubi robic bo pupka go boli. Probowalam uwierzcie wszystkiego...czekam az sytuacja sama sie zmieni

Gość gość
Mój syn robił kupę tylko w pieluchy do jakichś 3lat, mmoże dłużej. Po prostu wolał pampersy jak chciał kupę. Nie robiłam z tego problemu, zachęcała do nocnika albo WC. Z czasem sam zaskoczył.