Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

WYBORY WYBORY czyli Kaczki na taczki 13 archiwum

Polecane posty

Gość gość
Podaj JEDEN przykłąd narzucania Polsce czegokolwiek przez Merkel. x uchodzcy baranie

Gość gość
gość dziś Napiszę wprost. Plując na patriotów, takich jak Kaczyński czy Macierewicz, po prostu plujesz na Polskę. xxDobrze że napisałeś wprost tylko nieprawdę.Jarosłąw K. czy Antoni M. to nie są polscy patrioci bo by, jako patrioci, nie działalii na szkodę Polski.

Gość gość
Uchodźców nam nie narzuciła Merkel tylko to sprawa UE do której należymy.... Baranku...:D

Gość gość
ano choćby z "uchodźcami". najpierw Niemcy zapraszali wszystkich do siebie, a gdy okazało się że ich jest za dużo, to wymuszali na innych, żeby im pomogli w imię pseudo-"solidarności". i naciski na Polskę

Gość gość
Za to plucie, zapłacisz zawałem i zejściem śmiertelnym, gdy Kamiński zacznie zamykać twoich idoli i mocodawców. xxMojego idola czyli ks.Tischnera Kamiński na szczeście nie zamknie chociaż pewnie by bardzo chciał.A mocodawców nie mam a więc jasno wynika, ze facet z wyrokiem nikogo nie pozamyka, przynajmniej wg twojej recepty.

Gość gość
gość dziś ano choćby z "uchodźcami". najpierw Niemcy zapraszali wszystkich do siebie, a gdy okazało się że ich jest za dużo, to wymuszali na innych, żeby im pomogli w imię pseudo-"solidarności". i naciski na PolskęxxCAła UE przyjmuje uchodźców. Nie tylko Niemcy czy Polska...

Gość gość
A wiesz dobrze, bo już trzęsiesz tyłkiem, stąd te brednie o niszczeniu Polski, przez PiS, że tak będzie. Mnóstwo ludzi, pójdzie siedzieć smiech.gif Twoich idoli, ty sowiecki wypierdku.xxPrzed komuchami nie trzęsłem a więc przed ich następcami też nie będę, bido.A obrazić mnie nie możesz, a więc po co próbujesz? Spocisz się tylko...:D

Gość gość
To o mnie jakby ktoś miał wątpliwości. Nie wiem czy moja ideologia tzn wolność i liberalizm zdycha ale na pewno udusić ja będa chcieli pisowcy i inna hołota. Komuchom się nie udało a więc, mam nadzieję, że i ich następcom też się nie uda. x Liberalizm w Polsce zdycha. Taki, jak ty lubisz, czyli cała ta idea liberalnej demokracji. Co, nie widzisz, cymbale, że PiS i całe jego zaplecze ideowe, pogardza liberalna demokracją? Widzisz dobrze. Co do wolności, to z całą pewnością, wolność powinna być dla tych, którzy na nią zasługują. Michnik na przykład nie zasługuje. Ty też nie. I dla was tej wolności nie będzie. Może jeszcze nie teraz, ale za lat 5, 10, 15 będą was obwozić w klatkach, jako przykład upodlenia człowieka, na licencji sowiecko-marksistowskiej.

Gość gość
bo tak naprawdę Niemcy rządzą tym europejskim p*****lnikiem.

Gość Shatyn `
Ore ore szabadabada amore... I wszscy razem! Ore ore szabadabada amore...:classic_cool:

Gość gość
Liberalizm w Polsce zdycha. Taki, jak ty lubisz, czyli cała ta idea liberalnej demokracji. Co, nie widzisz, cymbale, że PiS i całe jego zaplecze ideowe, pogardza liberalna demokracją? Widzisz dobrze. xxNie zdycha i ma się dobrze.Można to łatwo sprawdzić po ostatnich sondażach.I wiem, że pis pogardza liberalizmem, wolnością. Dlatego też z nimi trzeba walczyć.

Gość gość
Co do wolności, to z całą pewnością, wolność powinna być dla tych, którzy na nią zasługują. Michnik na przykład nie zasługuje. Ty też nie. I dla was tej wolności nie będzie. xxOdezwał się ten co będzie wydzielał wolność na kartki...:D:D:DWłasnie z takimi gnidami trzeba walczyć.Oni uznają, że wolność to coś co można oddzielić od człowieczeństwa i wydzielać za zasługi.To najgorszy rodzaj hołoty antypolskiej...

Gość gość
Shatyn płacą Ci za plecenie tych bzdur na szkodę Polski ?

Gość gość
gość dziś Shatyn płacą Ci za plecenie tych bzdur na szkodę Polski ?xxA których?Zacytuj i uzasadnij swoją ocenę bo nie wiem o co ci chodzi.

Gość gość
No to walcz z przeciwnikami zgody :D przy pomocy wklejek na babskim forum :D Śmieszność, to była zawsze twoja mocna strona :D A tak w ogóle, PiS najprawdopodobniej porządzi z 8 lat. Za 8 lat, michnikowszczyzna w tej najbardziej jadowitej postaci, którą ty prezentujesz, będzie już przeszłością. Naprawdę, koniec z wami. Nie możesz się z tym pogodzić, ale nie masz na to wpływu. Baw się dobrze, ja już spadam

Gość gość
A których? - wszystkich tematów, które tu produkujesz

Gość gość
shatyna rozkład dnia: wstaje, toaleta poranna śniadanie oglądanie tvn lub czytanie wyborczej ujadanie na kafeterii obiad oglądanie tvn lub czytanie wyborczej ujadanie na kafeterii kolacja oglądanie tvn lub czytanie wyborczej ujadanie na kafeterii aż się zmęczy sen :D

Gość gość
CAła UE przyjmuje uchodźców. Nie tylko Niemcy czy Polska... x nie kłam bo nie cala unia przyjmuje uchodzcow lewacki durniu

Gość gość
Shatyn dziś gość dziś Shatyn płacą Ci za plecenie tych bzdur na szkodę Polski ? x x A których? Zacytuj i uzasadnij swoją ocenę bo nie wiem o co ci chodzi. x Ja zacytuję: Oszołomy zaczynają rozwalac Polskę... o PiSie. To jest antypolskie. A teraz uzasadnij, że nie jest.

Mojego idola czyli ks.Tischnera Kamiński na szczeście nie zamknie chociaż pewnie by bardzo chciał. x dlaczego Kamiński miałby zamknąć Tischnera???

Gość gość
shatyna rozkład dnia: wstaje, toaleta poranna śniadanie oglądanie tvn lub czytanie wyborczej ujadanie na kafeterii obiad oglądanie tvn lub czytanie wyborczej ujadanie na kafeterii kolacja oglądanie tvn lub czytanie wyborczej ujadanie na kafeterii aż się zmęczy sen x piekny plan dnia :D

Gość gość
Co do wolności, to z całą pewnością, wolność powinna być dla tych, którzy na nią zasługują. xxTo bardzo wazne zdanie. Bardzo.Dokładnie takie zdanie mieli o wolności komuniści.To oni ją właśnie wydzielali np w postac***aszportu, talonu na samochód, "puszczenia" przez cenzurę tekstu czy innego dziełą sztuki do publicznego rozpowszechniania.Właśnie dokładnie na tym to polegało.Pojawiła się hołota którą wolnośc będa przydzielać tym co sobie na nią zasłużą...To właśnie na nich głosowaliście, głosując na pis czy Dudę.

Gość hahaha padam
gość dziś shatyna rozkład dnia: wstaje, toaleta poranna śniadanie oglądanie tvn lub czytanie wyborczej ujadanie na kafeterii obiad oglądanie tvn lub czytanie wyborczej ujadanie na kafeterii kolacja oglądanie tvn lub czytanie wyborczej ujadanie na kafeterii aż się zmęczy sen x oahahahahahahaha :D :D

Gość gość
dlaczego Kamiński miałby zamknąć Tischnera???xxA przeczytałaś całość?Czy może jej nie zrozumiałaś?DLATEGO, że wg orange kamiński BĘDZIE ZAMYKAŁ MOICH IDOLI...

Gość gość
szmatan sie nie moze pogodzic z tym ze nie bedzie mógł brylowac w tematach zastepczych bo zwyczajnie ich nie bdzie jak homopropaganda in vitro aborcja kosciol czy inne gowno nieznaczace nic dla prawdziwego Polaka :D

Gość gość
Ja zacytuję:Oszołomy zaczynają rozwalac Polskę... o PiSie. To jest antypolskie. A teraz uzasadnij, że nie jest.xxBrakuje uzasadnienia.

Gość gość
Co do wolności, to z całą pewnością, wolność powinna być dla tych, którzy na nią zasługują. xxTo bardzo wazne zdanie. Bardzo.Dokładnie takie zdanie mieli o wolności komuniści.To oni ją właśnie wydzielali np w postac***aszportu, talonu na samochód, "puszczenia" przez cenzurę tekstu czy innego dziełą sztuki do publicznego rozpowszechniania.Właśnie dokładnie na tym to polegało.Pojawiła się hołota którą wolnośc będa przydzielać tym co sobie na nią zasłużą...To właśnie na nich głosowaliście, głosując na pis czy Dudę.

Kuchciński został marszałkiem sejmu zdobywając 409 głosów. Większość klubu PO była za. Chyba w gescie przeprosin za wystąpienie Kopacz.

Gość gość
wstaje, toaleta poranna śniadanie oglądanie tvn lub czytanie wyborczej ujadanie na kafeterii obiad oglądanie tvn lub czytanie wyborczej ujadanie na kafeterii kolacja oglądanie tvn lub czytanie wyborczej ujadanie na kafeterii aż się zmęczy sen :D wstaje, toaleta poranna śniadanie oglądanie tvn lub czytanie wyborczej ujadanie na kafeterii obiad oglądanie tvn lub czytanie wyborczej ujadanie na kafeterii kolacja oglądanie tvn lub czytanie wyborczej ujadanie na kafeterii aż się zmęczy sen :D wstaje, toaleta poranna śniadanie oglądanie tvn lub czytanie wyborczej ujadanie na kafeterii obiad oglądanie tvn lub czytanie wyborczej ujadanie na kafeterii kolacja oglądanie tvn lub czytanie wyborczej ujadanie na kafeterii aż się zmęczy sen :D

Gość gość
on ma uzasadnienie tylko do tego co mu pasuje.