Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karolinaaaaaa

Rodzice głośno uprawiają seks, żenada

Polecane posty

Gość Karolinaaaaaa

Moi rodzice zaproponowali mi, byśmy z mężem zamieszkali w ich domu i zajęli parter. Mamy po 25 lat, nie chcemy brać kredytów, tylko powoli odkładać na własny. Problem w tym, że rodzice zajmują górę i co noc uprawiają seks. Robią to bardzo głośno, mają panele na podłogach, żadnych dywanów, łóżko skrzypi i porusza się po pdołodze. Jest mi bardzo głupio, czuję się zażenowana, mąż się śmieje, nawet opowiadał w pracy, jakich ma jurnych teściów, a ja zapadam się pod ziemię. Przecież nie powiem rodzicom, by się uciszyli, bo to ich dom, nie powiem, że chcę zamiany, bo bardzo cieszyłam się, ze rodzice zgodzili się, bym miała wyjście z salonu na ogród.. Nie mogę się nigdzie wyprowadzić, bo oboje z meżem zarabiamy niecałe 3000 i chcemy odkładać, a przy najmie nie uda nam się..

Gość gość
Przebijcie ich :). W końcu jesteście młodym małżeństwem.

Gość Karolinaaaaaa
Przebijcie ich usmiech.gif . W końcu jesteście młodym małżeństwem. x To nie jest zabawne

Gość gość
Porozmawiaj z nimi i zapytaj, czy nie mogą harcować ciszej

Gość gość
jesteś zazdrosna? Popadasz w zawstydzenie? Zapytaj rodziców jak się to robi, męża wyślij do teścia i dawaj tak samo ;-)

Gość gość
osz kurde tez bym chciała miec takie libido jak twoi teściowie. Daj im spokój tyle ich.

Gość Borzena z Lóblina
osz kurde tez bym chciała miec takie libido jak twoi teściowie. Daj im spokój tyle ich. x Ale słóhać tesz byś hciała?

Gość gość
osz było specjalnie napisane debilko

Gość Borzena z Lóblina
osz było specjalnie napisane debilko x Oziembła babo pszyślij do mnie swojego niedopieszczonego menrza, to zazna pszyjemności z prawdziwom kobietom, a nie zimnom, sfróstrowanom rybom.