marianka szajba 45 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Byłem w hipermarket napisał: To głupio bo niskie kobiety są atrakcyjne Ale ze mnie sie śmieją a może jak bd miała czarne czoło to bd sie bali Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żyd antysemita 7 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Byłem w hipermarket napisał: Tylko ja wgl nie jestem teraz agresywny spokojnie to pisze ale przekaz jest agresją jakbyś chciał mnie obrazić czy poniżyć za to że kiedy zaczynasz swoje maratony naprzemiennego zapewniania siebie o tym że wszystko jest ok i płaczu piszę ci żebyś poszedł z tym do psychiatry, bo to jest dalekie od normalnego bardzo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Byłem w hipermarket 2 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, żyd antysemita napisał: psychiatra jest za darmo, przypominam. nie wydajesz pieniędzy. Do psychiatry idziesz jak masz lęki np a nie gdy wolisz kupić komputer do biura niż wyjść na obiad do restauracji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 206 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Byłem w hipermarket napisał: To raczej do psychologa do psychiatry się idzie w innych przypadkach Jakbyś mówił na sorze to samo co tutaj, to by cię od razu skierowali na oddział psychiatryczny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Byłem w hipermarket 2 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, salix napisał: Jakbyś mówił na sorze to samo co tutaj, to by cię od razu skierowali na oddział psychiatryczny. A co takiego powiedziałem? Czy laska zadbana chciała by być zagadana przez bezrobotny albo menel pijak czy niskiego krasnala? Nie wydaje mi się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żyd antysemita 7 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Byłem w hipermarket napisał: Do psychiatry idziesz jak masz lęki np a nie gdy wolisz kupić komputer do biura niż wyjść na obiad do restauracji weź przeczytaj teraz wszsytkei wpisy w tym temacie swoje od początku do końca. ty się nie możesz na niczym skupić, pierrdolisz kompletnie od rzeczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 31 Napisano 3 godziny temu 7 minut temu, Byłem w hipermarket napisał: Jak chcesz mieć 250tyś a nie 25tyś oszczędności to trzeba iść w skrajności albo dużo zarabiac to wolę dużo zarabiać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żyd antysemita 7 Napisano 3 godziny temu tutaj dużo ludzie szitpostują, sam to robię, ale to co ty robisz to nie jest szitposting, wyrażasz jakeiś sądy, opinie z dvpy. porównujesz się z obcymi osobami z internetu. sporo tego jest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Byłem w hipermarket 2 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, mr_Kumpir napisał: to wolę dużo zarabiać Ja wolałem nie pracować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 206 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Byłem w hipermarket napisał: A co takiego powiedziałem? Czy laska zadbana chciała by być zagadana przez bezrobotny albo menel pijak czy niskiego krasnala? Nie wydaje mi się. Nie chodzi mi o to, to z wydłużaniem nóg prywatnie nawet ci sie udało. Sam wiesz o co chodzi ja ci tu nie będę analizy robiła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żyd antysemita 7 Napisano 3 godziny temu to nie jest tak że mi to przeszkadza, ale to co tu piszesz to jest bardzo doklejone, po prostu cię o tym informuję dla czystego sumienia, bo tak włąściwie nawet nei wiedziałęm ze psychiatra jest darmowy zanim teraz nie sprawdziłem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Byłem w hipermarket 2 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, salix napisał: Nie chodzi mi o to, to z wydłużaniem nóg prywatnie nawet ci sie udało. Sam wiesz o co chodzi ja ci tu nie będę analizy robiła. Nie mam pojęcia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Byłem w hipermarket 2 Napisano 3 godziny temu 8 minut temu, marianka szajba napisał: Ale ze mnie sie śmieją a może jak bd miała czarne czoło to bd sie bali Według mnie zazdroszczom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wielki Buu 28 Napisano 3 godziny temu 14 minut temu, marianka szajba napisał: Może moon mu powruży Taaa powroży. Ze szklanej cebuli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żyd antysemita 7 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, salix napisał: Nie chodzi mi o to, to z wydłużaniem nóg prywatnie nawet ci sie udało. tak średnio mu się udało bo pisze o tym od momentu jak wstawiłęm widoe z hindusem co se wydłużał nogi bo miał kompleks wzrostu i od tamtego czasu odleżyna mi pisze że ja mam kompleks wzrostu, a później całymi dniami potrafi pisać sam do siebie że jest wysoki. jak dla mnie dysmorfofobia na pełnej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Byłem w hipermarket 2 Napisano 3 godziny temu Dużo lasek wyroslo na wielkie krowy i jedyne co mogą to się smiac z niskich ale to smiech przez lzy bo jeśli tylko niska ma zachowane proporcje to ma branie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żyd antysemita 7 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Byłem w hipermarket napisał: się smiac z niskich przecież sam się śmiejesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Byłem w hipermarket 2 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, żyd antysemita napisał: przecież sam się śmiejesz Tylko facetów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Byłem w hipermarket 2 Napisano 3 godziny temu Śmieszy mnie komandosi 1,7m nic nie poradzę choćby mogli mnie uzi potraktować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żyd antysemita 7 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Byłem w hipermarket napisał: Tylko facetów ale ja nie jestem facetem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 31 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, żyd antysemita napisał: tak średnio mu się udało bo pisze o tym od momentu jak wstawiłęm widoe z hindusem co se wydłużał nogi bo miał kompleks wzrostu i od tamtego czasu odleżyna mi pisze że ja mam kompleks wzrostu, a później całymi dniami potrafi pisać sam do siebie że jest wysoki. jak dla mnie dysmorfofobia na pełnej. no jest ale znam wyższych i na pewno nikt widząc typa 185 cm nie schodzi mu z drogi bez powodu no chyba że typ jest wielki i gruby i dziwnie się zachowuje albo jest po dragach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Byłem w hipermarket 2 Napisano 3 godziny temu Zrób se cwiczenie wejdź na stolek i spróbuj się bac innego typa ubranego w bojowki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 31 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Byłem w hipermarket napisał: Dużo lasek wyroslo na wielkie krowy i jedyne co mogą to się smiac z niskich ale to smiech przez lzy bo jeśli tylko niska ma zachowane proporcje to ma branie wolę wysokie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żyd antysemita 7 Napisano 3 godziny temu ale to nei chodzi o to czy z facetów czy nie tylko masz ból dvpy o to że baby śmieją się z niskich, a sam to robisz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 145 Napisano 3 godziny temu I co niby miałby tam powiedzieć , że zamula w domu to psychiatra mu powie żeby duрy nie zawracał i jak coś odwali to dopiero się nim zainteresują. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żyd antysemita 7 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Get Out napisał: I co niby miałby tam powiedzieć , że zamula w domu to psychiatra mu powie żeby duрy nie zawracał i jak coś odwali to dopiero się nim zainteresują. moze ssri mu da od razu to przestanei tyle konia walić, to powinien powiedziec dodatkowo że trzepie cały czas kapucyna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Byłem w hipermarket 2 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Get Out napisał: I co niby miałby tam powiedzieć , że zamula w domu to psychiatra mu powie żeby duрy nie zawracał i jak coś odwali to dopiero się nim zainteresują. A co mi powie żebym na spacery chodzil som darmowe, nie lubię się szlajac bez celu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 31 Napisano 3 godziny temu śmiejesz się z niskich leżak a lubisz niskie laski i jak byś z taką miał syna to masz duże prawdopodobieństwo że będzie kurduplem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Byłem w hipermarket 2 Napisano 3 godziny temu Kiedyś lubiłem pooglądać hipermarket bylem bardzo golodupcu nie było mnie na nic stać a w sklepie mogłem se pomarzyc że kiedyś taka plazma lg 60 będzie moja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Byłem w hipermarket 2 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, mr_Kumpir napisał: śmiejesz się z niskich leżak a lubisz niskie laski i jak byś z taką miał syna to masz duże prawdopodobieństwo że będzie kurduplem No to będzie to jego problem ogólnie mieć dobre parametry techniczne to była ogromna presja społeczna każdy mi tylko gadał i zazdroscil że będę miał fajne życie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach