Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
żyd antysemita

synboży7 i cwaniak84 - dlaczego im nie wyszło?

Polecane posty

Przed chwilą, Byłem w hipermarket napisał:

To głupio bo niskie kobiety są atrakcyjne 

Ale ze mnie sie śmieją a może jak bd miała czarne czoło to bd sie bali 

Tylko ja wgl nie jestem teraz agresywny spokojnie to pisze

ale przekaz jest agresją jakbyś chciał mnie obrazić czy poniżyć za to że kiedy zaczynasz swoje maratony naprzemiennego zapewniania siebie o tym że wszystko jest ok i płaczu piszę ci żebyś poszedł z tym do psychiatry, bo to jest dalekie od normalnego bardzo. 

1 minutę temu, żyd antysemita napisał:

psychiatra jest za darmo, przypominam. nie wydajesz pieniędzy. 

Do psychiatry idziesz jak masz lęki np a nie gdy wolisz kupić komputer do biura niż wyjść na obiad do restauracji 

4 minuty temu, Byłem w hipermarket napisał:

To raczej do psychologa do psychiatry się idzie w innych przypadkach 

Jakbyś  mówił na sorze to samo co tutaj, to by cię od razu skierowali na oddział psychiatryczny.

Przed chwilą, salix napisał:

Jakbyś  mówił na sorze to samo co tutaj, to by cię od razu skierowali na oddział psychiatryczny.

A co takiego powiedziałem? Czy laska zadbana chciała by być zagadana przez bezrobotny albo menel pijak czy niskiego krasnala? Nie wydaje mi się. 

Do psychiatry idziesz jak masz lęki np a nie gdy wolisz kupić komputer do biura niż wyjść na obiad do restauracji 

weź przeczytaj teraz wszsytkei wpisy w tym temacie swoje od początku do końca. ty się nie możesz na niczym skupić, pierrdolisz kompletnie od rzeczy. 

7 minut temu, Byłem w hipermarket napisał:

Jak chcesz mieć 250tyś a nie 25tyś oszczędności to trzeba iść w skrajności albo dużo zarabiac 

to wolę dużo zarabiać 

tutaj dużo ludzie szitpostują, sam to robię, ale to co ty robisz to nie jest szitposting, wyrażasz jakeiś sądy, opinie z dvpy. porównujesz się z obcymi osobami z internetu. sporo tego jest. 

1 minutę temu, Byłem w hipermarket napisał:

A co takiego powiedziałem? Czy laska zadbana chciała by być zagadana przez bezrobotny albo menel pijak czy niskiego krasnala? Nie wydaje mi się. 

Nie chodzi mi o to, to z wydłużaniem nóg prywatnie nawet ci sie udało. Sam wiesz o co chodzi ja ci tu nie będę analizy robiła.

to nie jest tak że mi to przeszkadza, ale to co tu piszesz to jest bardzo doklejone, po prostu cię o tym informuję dla czystego sumienia, bo tak włąściwie nawet nei wiedziałęm ze psychiatra jest darmowy zanim teraz nie sprawdziłem. 

1 minutę temu, salix napisał:

Nie chodzi mi o to, to z wydłużaniem nóg prywatnie nawet ci sie udało. Sam wiesz o co chodzi ja ci tu nie będę analizy robiła.

Nie mam pojęcia 

14 minut temu, marianka szajba napisał:

Może moon mu powruży

Taaa powroży. Ze szklanej cebuli 

1 minutę temu, salix napisał:

Nie chodzi mi o to, to z wydłużaniem nóg prywatnie nawet ci sie udało.

tak średnio mu się udało bo pisze o tym od momentu jak wstawiłęm widoe z hindusem co se wydłużał nogi bo miał kompleks wzrostu i od tamtego czasu odleżyna mi pisze że ja mam kompleks wzrostu, a później całymi dniami potrafi pisać sam do siebie że jest wysoki. jak dla mnie dysmorfofobia na pełnej. 

3 minuty temu, żyd antysemita napisał:

tak średnio mu się udało bo pisze o tym od momentu jak wstawiłęm widoe z hindusem co se wydłużał nogi bo miał kompleks wzrostu i od tamtego czasu odleżyna mi pisze że ja mam kompleks wzrostu, a później całymi dniami potrafi pisać sam do siebie że jest wysoki. jak dla mnie dysmorfofobia na pełnej. 

no jest ale znam wyższych i na pewno nikt widząc typa 185 cm nie schodzi mu z drogi bez powodu no chyba że typ jest wielki i gruby i dziwnie się zachowuje albo jest po dragach

3 minuty temu, Byłem w hipermarket napisał:

Dużo lasek wyroslo na wielkie krowy i jedyne co mogą to się smiac z niskich ale to smiech przez lzy bo jeśli tylko niska ma zachowane proporcje to ma branie 

wolę wysokie

ale to nei chodzi o to czy z facetów czy nie tylko masz ból dvpy o to że baby śmieją się z niskich, a sam to robisz. 

I co niby miałby tam powiedzieć , że zamula w domu to psychiatra mu powie żeby duрy nie zawracał i jak coś odwali to dopiero się nim zainteresują.

Przed chwilą, Get Out napisał:

I co niby miałby tam powiedzieć , że zamula w domu to psychiatra mu powie żeby duрy nie zawracał i jak coś odwali to dopiero się nim zainteresują.

moze ssri mu da od razu to przestanei tyle konia walić, to powinien powiedziec dodatkowo że trzepie cały czas kapucyna 

Przed chwilą, Get Out napisał:

A co mi powie żebym na spacery chodzil som darmowe, nie lubię się szlajac bez celu 

śmiejesz się z niskich leżak a lubisz niskie laski i jak byś z taką miał syna to masz duże prawdopodobieństwo że będzie kurduplem

Kiedyś lubiłem pooglądać hipermarket bylem bardzo golodupcu nie było mnie na nic stać a w sklepie mogłem se pomarzyc że kiedyś taka plazma lg 60 będzie moja 

1 minutę temu, mr_Kumpir napisał:

śmiejesz się z niskich leżak a lubisz niskie laski i jak byś z taką miał syna to masz duże prawdopodobieństwo że będzie kurduplem

No to będzie to jego problem ogólnie mieć dobre parametry techniczne to była ogromna presja społeczna każdy mi tylko gadał i zazdroscil że będę miał fajne życie 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się