Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

rodzina jest najwazniejsza komorka spoleczna i wartoscia w zyciu wiekszosci ludz

Polecane posty

Gość gość

to smutne ze dozyliscie czasow, w ktorych kroluje konsumpcja, aterializm, hedonizm i opatrznie rozumiana nowoczesnosc, a tradycje rodzinne sa w zaniku na rodzinie mozna pollegac, z rodzina zwiazane sa pierwsze wspomnienia czalowieka oczywiscie niektorzy wychowali sie w rodzinach patologicznych, zasluguja tym samym na wspolczucie ale nigdy nie zrozumiem tych, ktorzy wychowali sie w szczesliwych, kochajacych sie wzajemnie rodzinach, a ktorzy nie pragna zalozenia wlasnje rodziny

Gość gość
a ja nigdy nie zrozumiem ludzi takich jak ty, którzy wtrącają się w zycie innych, mowią co jest (ich zdaniem) dobre a co złe, księża przodują w patologiach, złodziejstwie, są opętani na punkcie seksu, wyzywają gejów od dewiantów a wsrod księzy co drugi nim jest albo ma babe na boku albo dziecko...hipokryzja sięga zenitu co pokazują ostatnie afery w kosciele... jeden lubi kwiatki, inny czekolade a inny wódke co weekend, zajmij sie swoim zyciem 🖐️

Gość gość
nie mowimy tu o kosciele

Gość gość
no pewnie = pedaly to nie dewianci to taka sama normalnośc jak facet + baba lecz się idiotko :O

Gość gość
Pod warunkiem że jest zdrowa i otwarta na świat a nie zamknięta patologią wychowująca egoistow

Gość gość
a ja mam szczesliwa rodzine i nie chce dziecka bo nie mam takuej wewnetrznej potrzeby. i co? nie potrzebuje stwarzac sobie osoby ktora bedzie mnie bezgranicznie kochac bo jestem kochana przez rodzicow siostry i faceta. a nie mam instynktu i nie chce zycia z dzieckiem bo dla mnie taki pomysl na zycie by mnie unieszczesliwil

Gość gość
To wiem o tym dawno lecz wiele partnerek jest załamany i obłudy w swoich związkach! Ja mam związek bez tabu i mąż jest Zawsze nawet podczas badań ginekologiczny pochwy i wspierał porody. Mąż jest ważniejszy od obcego faceta ginekologa !!!! Do tego nie jestem zqcofana by się wstydzić męża podczas badań i porodów. Wiem że debil będzie krytykował ale mam to gdzieś bo więcej nie wejdę na tę stronę !!!!

Gość gość
podbijam

Gość gość
Oczywiście że jest ważną ale wielu ludzi którzy z wielu względów nie powinni mieć :-)

Gość gość
do osoby powyzej - polecam ci psychoterapie

Gość gość
Ja nie chce mowić nikomu jak ma żyć albo co ma robić.. Ale prawda jest taka, że rodzina jest najważniejsza.. Zazdroszcze tym którzy mają pełne, szczęsliwe rodziny bez patologii, bez alkoholizmu, bez nienawisci.. Naprawde. Bo wokól rodziny wszystko się kręci.. rodzina to dom.. dom to rodzina, bez tego to tylko budynek.. Jak nie masz rodziny to jst po prostu c*****o.