Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak można lizać facetowi o***t?

Polecane posty

Gość gość

Jak można lizać facetowi o***t?

Gość gość
Jak? Jest wiele sposobow, polecam odpowiednia lekture tudziez strony internetowe. Ja swojemu lize srednio 2-3 razy na miesiac, musze miec do tego odpowiednie nastawienie o ktore ona dba. Jezeli ty nie masz, zmien faceta. Jak chcesz pogadac o tym, oraz co to znaczy dla faceta i jakie ma nieziemskie doznania podaj @, napiszę. Iza.

Gość gość
ja kocham mojego męża ale o***tu bym mu nigdy nie liza...i nie chodzi tu o brak higieny bo mąż o nią dba...ale brzydziłabym się

Iza, a mi opiszesz o tych doznaniach? Jak to wynika z perspektywy kobiety, też miałaś lizany? Kręci Cię to?

Gość gość
Ja mu zawsze liże o***t gdy wychodzi z łazienki. Oszczędzamy na papierze toaletowym.

Gość gość
Owszem, lizanie + oliwka przed analem. A ja jemu lubię lizac podczas robienia loda, lubie tez naciskac kegla/prostate. No... ale to nie kazda kobieta ma odwage i umie i mam tego swiadomosc:)

Gość gość
Bo do takiego czegos to trzeba dojrzeć. Ja uwielbiam lizac anusa mojej dziewczynie i ona tez lize mi dupcie np podczas orala i ogolnie gry wstepnej. Lubie jak wklada mi paluszki do pupy i masuje prostate. Mam wtedy takie mocne orgazmy ze ja piernicze. Polecam.

Gość gość
Czego to ludzie nie wymyślą! Ludzie? A może małpy?

Gość gość
Pewnie, ze trzeba dojrzeć lub mieć takie preferencje. A ci co sie dziwią i brzydzą, trudno, to tez fajnie, kazdy jest inny.

Gość gość
Sorry , facet liżący kobiecie pupę to zupełnie zrozumiałe ale kobieta która to robi facetowi jest obrzydliwa.Zresztą facet który lubi majstrowanie przy swoim anusie to ukryty gej.

Gość gość
ukryty gej haha ile ja razy juz tego typu bzdury czytalem. Wez sie stuknij w łeb. Zal mi takich ludzi jak ty.

Gość gość
Jasne, żyj w swoim świecie dalej. Jesli chcesz troche wiecej kumac, to zapytaj jakiegoś seksuologa jak to jest.

Gość
różni ludzie mają różne preferencje. ;)

Gość gość
ja mezowi lize pupe jak i on mnie - pupa to pupa, niczym sie nie rozni. Jesli jemu sprawia to przyjemnosc, tym wieksza dla mnie... I na odwrot. Na tym to polega:) Nie wiedzieliscie tego?

Gość gość
22.21 lubisz grzebanie w doopsku to jesteś cwelem

Gość gość
"Jasne, żyj w swoim świecie dalej. Jesli chcesz troche wiecej kumac, to zapytaj jakiegoś seksuologa jak to jest" x Znowu sie usmialem. Dziekuje. I pewnie kazdy sexuolog mi powie ze w glebi duszy marze o sexie z facetem. Co za ludzie. haha

Gość gość
Mój facet ma taki ekstra tyłek, że nie potrafię się oprzeć.

Gość gość
"22.21 lubisz grzebanie w doopsku to jesteś cwelem" x Tak jest bo co ? Bo ty tak powiedziales. Zalosne.

Gość gość
Jak myjcie ci/pke, penisa, o***t, to tymi samymi rękoma. Tymi samymi rękoma dotykajcie tez po umyciu twarzy, ust, podajecie dłoń innym osobom, etc. Kto z natury jest typem obrzydliwca, to brzydzi sie takimi rzeczami. Kto potrafi sobie w głowie pewne rzeczy ułożyć, potrafi czerpać przyjemność z lizania od/bytu. Najważniejsza jest odpowiednia higiena.