Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety mnie odrzucają

Polecane posty

Gość gość

Schemat wygląda tak samo przed spotkaniem zachwyt moją osobą (poznajemy się np. na badoo na żywo nie mam możliwości kogoś poznać), dziwienie się że jestem sam itd. Spotkanie i najczęściej jedna randka - koniec. Czasami bywało 2-3 randki - koniec. W prawdziwym związku nie byłem od bardzo dawna, nie podobam się kobietom, mam 34 lata, takich spotkań w tym roku miałem ponad 10. Tylko że ja nie umawiam się z pięknościami, mimo tego dostaje same kosze. Co zabawne jedyna jaka mnie chciała to tęga osoba z którą nie miałem żadnego tematu rozmowy (przytakiwała tylko na spotkaniu przez które ja mówiłem), do tego była chora i to widać... Ja jestem po studiach, mam ciekawą pracę, raczej bliżej mi szczupłego niż tęgiego. Jedyne czego pragnę z urody to szczupła kobieta akceptująca mnie i nie strasząca tyle że takich nie ma!!! aż tak ważna jest uroda u faceta że jedynie mnie chcą takie które nikomu się nie podobają...?

Gość gość
Aż taka ważna uroda u kobiet, że chcesz tylko takie, które podobają się innym i tobie? :)

Gość gość
Nie chce wiązać się na siłę bo wiem że nie pokocham takiej osoby... ale czy wymagam dużo tylko dlatego że chcę szczupłej?

Gość gość
Sam sobie odpowiedz na to pytanie. Sam masz wymagania, a masz pretensje że kobiety Ciebie nie chcą. Czy chociaż wysyłałeś się odrobinę by poznać tą zainteresowaną?

Gość gość
Pewnie, że uroda jest ważna. Pewnie sam przyznasz, że chciałbyś czuć się akceptowany przez kobietę, a jak ona ma ci to zapewnić jeżeli myśli o tobie jako o kimś, kto się jej nie podoba? To dobrze, że się zwijają z twego życia tak szybko. A na pewno chodzi o urodę, nie jesteś jakimś dziwakiem w brązowych, kwadratowych butach?

Gość gość
Penie masz kompleksy co do wyglądu :) Ostatnio jeden taki tu pisał, że jest brzydki a jak przysłał mi zdjęcia, to się okazało że nie jest :)

Gość gość
Myślę, że jedna chętna na 10, to nie jest tak źle, jeszcze kolejna dziesiątka i może ta jedna z niej spodoba się i tobie :)

Ja nie wiem, czy wymaganie od młodej kobiety (bo nie szukasz chyba starszej), żeby była w miarę szczupła i można było z nią pogadać to jakaś wielka tragedia i przywiązywanie nadmiernej uwagi do wyglądu. Panie kochane, rozumiem, że słodkie pokusy straszą z każdego kąta, ale to nie znaczy, że już za młodu należy się zapuścić. Tobie kolego radzę, żebyś nie szukał na siłę, umawiaj się do momentu, aż poczujesz, że dobrze trafiłeś. Nie ma sensu być z kimś, kto Cię średnio zachwyca, albo prawie wcale.

Gość gość
Nie jestem dziwakiem, wyglądam normalnie, ubieram się dobrze w markowe ciuchy. Po prostu nie iskrzy. Właśnie że nie mam wymagań... czy wymaganie tego żeby kobieta była szczupła to aż tak wiele? reszta małe piersi, mała pupa, kolor włosów, oczu, wzrost itd. nie ma dla mnie znaczenia... uważam że wymagam nie wiele. Czasami z kimś pisałem po 3-4 miesiące a i tak dostałem kosza.

Gość gość
Skąd wiesz, że to przez wygląd? Nie wymienialiście się fotkami wcześniej?