Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Szukam osoby ktora zniszczy dana kobiete za 100 000zl psychicznie

Polecane posty

Gość Śpiąca Olcia
to ze jestes impotentem to zdaje sobie ze to bardzo krępujące a za razem bardzo intymne.. nawet nie mogę sobie wyobrazić co poczułeś jak to zostało wyjawione:( przykro mi

Gość gość
co wy za bzdury wypisujecie :D :D :D

Gość Śpiąca Olcia
oj Madziu... przecież wszyscy wiedzą że to ty jesteś moją połówka! hahahaha juz nie bądź taka skromna! przecież musimy się odchudzać!

Gość Pan_Gag55
ale suk nie brakuje, gdy wie, że facet nie pracuje i nie ma forsy to z premedytacją idzie do komornika i komornik za chwilę zabiera mieszkanie , które sprzedaje za bezcen albo auto aby tylko facetowi dowalić !

PanGag mnie rozwala jak kupuja na forum uzywane testy ciazowe Ola weekend w spa i wszystko sie w saunie wytopi haha

Gość Śpiąca Olcia
ziutek.... nie wspierasz kolegi właśnie, odmurzdzamy się bo w kupie luźnej :D i weselej ( . )( . )

Gość Pan_Gag55
gdy komornik sprzeda mieszkanie, auto i wszystko co do faceta należało i facet mieszka pod mostem to komornik się odwala

Gość Śpiąca Olcia
no ba, już ja z Madzia się zajmiemy ta dziunią.. z uśmiechem i rumieniami powiedziałabym jej kilka slow:> nie Madzia?

Gość Pan_Gag55
Jak wy możecie sie odmóżdżać jak i tak nie macie mózgu?

Gość Śpiąca Olcia
waflu.. co ty wypisujesz... blagam nie prowokuj mnie bo będę musiała wstać zapalić a naprawdę wygodnie leżę, Madzia powiedz coś panu bo normalnie nie wyrobie

Gość Pan_Gag55
Pal gupia d****** prędzej zdechniesz na raka płuc.

Gość Śpiąca Olcia
Panie. .. przeginasz, ciebie jak peta bym zgasila wiec przestań sie tu madrzyc.. kompleksy masz czy swoją samoocenę prubujesz podnieść? zrób sobie zupkę i idź spac bo denerwuje mnie Twoje pisanie Mozgowcu

Mozg ma kazdy panie Gag. A pan jest przykladem , ze rozum juz nie ;) Ola nie pal no co Ty przeciez nie warto ;) nie pozwol byle nalogowi soba rzadzic :p

Gość Śpiąca Olcia
haha, Madziu.. przestanmy udawać ze mamy mózgi bo Pan się obruszy i zdziwi ze nie tylko on go ma... pffff hahahahah ehhh chyba się czegoś napije:) soczek malinowy to taki śliczny kolor... prawie siniak jakiego by Pan miał na jajkach.. (chyba że to Pana mały kompleks)

Gość Śpiąca Olcia
no co ty.... serio?

Gość Pan_Gag55
podszywaczu - ile jeszcze chcesz mi narobić krzywdy i obciachu ? skoro nie potrafisz rozmawiać i pisać z kobietami to sobie odpuść, wyluzuj ! pisz swoim językiem, nie potrzebuję podszywacza i rzecznika prasowego DEBILU !

Gość Pan_Gag55
2 lata temu jakaś Magda w Lesznie robiła mi loda z połykiem, tania była. Jestem wyborcą PO i zawsze na nich głosuje.

Gość Śpiąca Olcia
to się Panie wkopales po uszy .. Magda jaj to masz rację ze na bank nie ma. . ale to napewno nowe tylko to czego nie ma ... kobieta pewnie go tak potraktowała ze tak namiętnie o komorniku pisze.. oj kasa wam tylko w głowie! my babki mówimy ze mogą nas w D po calowac

To byla inna Magda ja mam penisa ;) Panie Gag. A jak PO to sorry to musial byc gag inny.chociaz dam sobie uciac reke ze ten sam. W kazdym razie Ola skoro nie mamy mozgow jestesmy roslinkami haha

Gość Śpiąca Olcia
Panie. . my mamy głęboko w d***e co ci jakas Magda robiła, szkoda tylko że musisz na jakieś tanie jeździć bo żadna cie na stałe z takim przyrostkiem nie chce. Magda, oklaski dla Magdy która mu robiła loda ze dala rade i żyje, pewnie nawet tego spustu nie połknęla bo co by z takiego fifloczka poleciało?