Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Szukam osoby ktora zniszczy dana kobiete za 100 000zl psychicznie

Polecane posty

A rok temu Ola gdzieś pod Wawą wylizała mi rovva za 10 pln. Ta Magda miała penisa, bo to był shemale.

Gość Śpiąca Olcia
O kurcze... ja tez mam penisa.. ROŚLINKAMI? nie wiem jak ty Magda.. ale ja jestem aloesem, ty pewnie jesteś rzerzuszka i rośniesz sobie na gazie na plastikowym pudełeczku.. ale jedno nas łączy ! wspólny parapet!!

Gość gość
a ty autorze nie mozes się leczyc skoro jestes impotentem to sa na to jakies srodki prawda? skoro wiesz o tym i nic z tym nie robisz to po co umawiasz sie z dziewczynami myslisz ze ktoras bedzie z impotentem?

Gość Śpiąca Olcia
Nie przypominam sobie żebym rok temu była pod Warszawą... może ktoś mnie skłonowal... w sumie dużo osób ma aloesa ale nigdy nie wiedziałam że umieją lizac rowy... na dodatek za kase.. a to nowość

Olenko ja niestety jestem kaktus.podszyw zarejestrowal nicka ;( biedny gag. Hmmm tak podszywie schemale jestem. Hmm dziwi mnie tylko ze chpdzisz na takie tanie dzi*** wki ;) mama zabrala kieszonkowe?

Gość Śpiąca Olcia
ty bezduszny debilu! myślisz ze kobieta nie byłaby z takim facetem? to ty idź się lecz na głowę bo prędzej ciebie żadna nie ze chce niż jego, piepszony farfocel! idź spac wkoncu bo tylko mu przykrość sprawisz! idź do lekarza sprawdź czy z twoim przyrostkiem wszystko ok, a może idź do ginekologa! Autorze wybacz, ale nie mogłam wytrzymac

Gość Śpiąca Olcia
uśmiałam się do łez Magda... mama kieszonkowe zabrała. .. no nie mogę hahahah love you Magda.. ehhh oj panie.. naprawde urozmaiciles mój wieczór.. uważaj bo opowiem ci historyjke o komornik i nie usniesz

Obie jesteście głupie smierdzące suki w rui, a penisa to tylko chciałybyście mieć, w sobie, boi nikt was nigdy nie chciał tknąć.

Autor juz spi haha. Ja tam bym chetnie imoptenta przygarnela. Sex jest przereklamowany.jest jeszcze jezyk i palce haha, co nie Olenko?

Panie Gag wolalabym sobie z palca strzelic niz pana tknac chocby kijem, ze o pana flaczku nie wpomne ;) Ola na bank tak samo ;)

Oj gagu zebys tylko wiedzial kim ja jestem haha nie chwale sie i nie zale ale jestes rozgarniety jak kupa lisci. ***Oluska <3

Gość Śpiąca Olcia
no ba! przecież mamy większe wibratory niż ten twój drucik w gaciach i po co nam sex z takim? my sobie radzimy lepiej bez was niż z wami, chociaż na zlosc tobie i ja i Madzia mamy nasze drugie poloweczki i nie musimy jeździć na tanie d***** czy kazać komuś wyliczać d**e za dyszke... to naprawdę przykre.. załóż temat a ja radze isc do mamy jej o tym powiedzieć bo to pewnie jakieś symptomy...

Hahaha Olenko i niech sie on zdecyduje czy my jestesmy tanie d***** czy dawno nie mialysmy faceta bo ja sie pogubilam juz hahah

Gość Śpiąca Olcia
ja tez się pogubilam... I teraz już sama nie wiem.. czy ja śmierdze.. czy pachne... dopiero się mylam i juz sama nie wiem czy iść jeszcze raz...

Olcia nie idz psiknijmy sie dezodorantem moze w koncu ktos na nas poleci haha. A Ty chlopcze odrob lekcje to mam da dyszke bedziesz mial na dzieewczynke haha

Gość Śpiąca Olcia
hahahahahahhahahahahaahhahahahahahhahaahajjaajajhahahahahhahhaahhahahhha

Gość Śpiąca Olcia
chybA mu zabrała komputer.... albo rozlaczyla internet... taki młody i juz taki wygadany... długo mu mamusia nie pofotuje jak tak o kobietach będzie mówił

Gość PaGag
żeby sprostować przyszedł tu DEBIL , który ukrywa się za maską i udaje intelektualistę i dżentelmena a przed snem wskoczył w sukienkę , nie potrafi być nawet sobą ! więcej tu nie będę pisał aby podszywacza nie wkurzać

Gość PaGag
tylko mnie zastanawia, dlaczego kobieta podszywa się pod faceta ?

Gość Śpiąca Olcia
no ja nie wiem Magda czy babcia mu da jak się dowie do której siedzi... ja to bym jeszcze telefon zabrała i wyjścia na dwór.. później mamy dzwonią ze synek płaci koleżankom zeby mu d**e lizaly.... wstyd matce przynosisz pisowcu

Za dobrze sie z Ola bawilysmy na luzie i chciala nam dokopac zeby nam popsuc humor hahaha takie hobby kafeterianek ;)

Żadna z was nie miała penisa w sobie bo robiłyście to ustami jak k****y przystało :D

Gość ParrGag
walnięta baba ! siedzi i obserwuje nadal ten temat każdy mój pseudonim hasłuje , to jest chore