Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość randki równe

W niemczech na randce każdy płaci za siebie

Polecane posty

gość dziś :)kasa NIEMKOM z nieba nie leci! pracuja rzetelnie to oszczedzaja na p*****lki pieniedzy nie wydaja!!! to i maja:)))))

Gość tojasiewypowiem
Jeśli facet zaprasza to facet płaci, nie są to jakieś wielkie kwoty no bo ile może kosztować takie kino/kawa/pizza? Nie chodzi o kwotę, ale o sam fakt, jeżeli facet zabiega o kobietę to niech się postara i placi. Nie rozumiem po co my kobiety same z siebie mamy rezygnować z zasad savoir-vivru, które są nam na rękę? Dla mnie np. nie do pomyślenia by było płacić za siebie na pierwszej randce. W sensie jakby facet nie zaproponował to oczywiście bym sama za siebie zapłaciła, ale bym sie nie umowila ponownie. Na szczęście nigdy mi się coś takiego nie zdarzyło, trudno panowie jak macie się starać to się starajcie, dziewczyny nie lubia ciap życiowych, dla których placenie za kawę kobiecie to jakieś wielkie halo

Marta cześć;) A tak dodam na podobnym poziomie... Jak można wziąć Polaka na męża jak to pijak, złodziej i bandyta:o tak mówią na "zachodzie":D

Gość gość
MMartha dziś No a polki nie pracuja tylko dają d**y i okradaja mezów i wydają nie swoje

Gość gość
A w Szkocji płaci za chłopaka ha ha ha.

Gość gość
W sumie nie mam nic do stawiania kaw. ale te kawy powinny byc z cyiankiem

Gość gość
Kobieta jest człowiekiem niepełnowartościowym w sposób podwójny: jako winowajczyni grzechu pierworodnego i ułomnej z natury istoty ustępującej mężczyźnie pierwszeństwa pod względem mądrości.

Gość gość
Kobieta jest największym przyjacielem człowieka psa

Dla mnie żaden ocean:P nikt nikomu nie każe być na siłę z kimkolwiek...chyba. Nie pasuje rodak/czka to niech szuka szczęścia wśród obcokrajowców. Proste.

co tu duzo mowic:)ja sama osiagnelam i osiagam to co mam! i jestem z tego dumna :)) nikt mi nie zarzuci ze slizgam sie na cudzym portfelu.:)"Ambicja" czyni cuda:D

jestem sama jest mi z tym dobrze:) i nie potrzebuje sponsora ,pijaka obiboka itd:D

czesto przebywam w meskim towarzystwie ze wzgledu na prace :) i niestety prawie same negatywy. :))jak nie lalus mamy synek ,elegancik, to pijak erotoman itd duzo byloby wymieniac:)

a o starszych,lub zonatych juz nie wspomne ..to dopiero aparaci:))niejednego mlodziaka przewyzsza w kazdej dziedzinie .

poczekam na swoja polowke mam jeszcze czas:))zycie zmarnowac zawsze sobie mozna:)

brak mi po prostu zaufania wzgledem plci meskiej:))co oczy widza sercu nie zal:)))

Jasne Marta, każdy niech żyje za siebie. Ale z drugiej strony w pewnym przedziale wiekowym ciężko o bezdzietnego kawalera nie mającego wypaczonego obrazu kobiety;)