Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość randki równe

W niemczech na randce każdy płaci za siebie

Polecane posty

Haha nawet nie skojarzyłam i teraz pecha będę szukać podświadomie:D dzięki:P

Gość gość
By;am kilka razy na randce z Niemcami i tak sie sklada, ze zawsze oni placili i nawet nei chcieli slyszeć ,zebym zaplacila za siebie i to byli fajni młodzi Niemcy , kulturalni, inteligentni, z dobra pracą generalnie tłumaczcie sobie gluptasy :P i jeździjcie dalej po kobietach. Wszystkie badania mowia, że Polki i Czeszki (nie d***** Ukrainki ) są najbardziej pożądanymi kobietami w Europie - polscy mężczyzni - są traktowani jak hołota czesto niesprawiedliwie ale w 90 % zasluzenie

8:50 Napisałaś chcąc obalić jeden stereotyp a jednocześnie sama wypromowałaś dwa inne:o

Gość prawictwo pospolite 152
nas naziści nie interesują

Powinieneś utwierdzić się w przekonaniu że należysz do tych dziesięciu procent...będzie prościej i bez ingerencji z zewnątrz zbyt wielkiej;)

>>>zycze wam kochani wspanialego udanego dnia 13-tego piatek<<< x Dziękuję Ci MMartha :) . x Jak na razie, dzisiejszy dzień, jest dla mnie zaskakująco dobry :). x Do dziesiątej załatwiłem sprawy, które miały wlec się do wtorku :D, a do szesnastej załatwię prawdopodobnie te, które miały zakończyć się dopiero za tydzień :D.

Gość ty tępa szmato
gość dziś Autorze idź z takimi tematami na forum męskie. Co robisz na forum kobiecym? >>>> prawda cie boli ku/rwo???? i bardzo dobrze, niech każdy wie że polki to worki na sperme i nie szanujące się doopodajki

Gość polki to szmaty
gość dziś Większość panów wypowiadających się w tym temacie nie ma szans na polkę. Każda ucieknie po pierwszym zdaniu. Rynsztok i kompletny brak klasy. xxxxx na ch/uj mi polka? tapeta na ryju, ubrana jak ku/rwa, zachowanie jak ku/rwa, leniwe to i wymagania ma bo myi to niby taka piękna, i tylko łapa po kase wyciągnięta na 1000 różnych zachcianek, na ch/uj mi taki pasożyt i księżniczka?

Gość gość
I JAK JUZ PISZERZ TO DOPISZ ZE U KAZDEJ NIEMKI MAZ JEST POMIOTLEM !! MUSI ODDAC NA ZYCIE KASE CZYLI MOZE MU ZOSTAC TYLKO NA PAPIEROSY I HOBBY CZYLI OKOLO 350 eu na miesiac reszte musi oddac zonie jest na to przepis a jak nie odda to wylatuje z duzymi alimentami!!!! ZADNA MIEMKA NIE DA SOBIE WKASZE DMUCHAC sama z kolezankami wyjezdza na urlopy i chodzi w weeekendy na dyskoteke a maz bawi dzieci ,a jak mu sie nie podoba to moze sobie odejsc :-) KAZDA NA SIEBIE PRACUJE I ZARABIA NAWET WIECEJ OD FACETA NAPRZYKLAD PIELEGNIARKA MA OKOLO 2500 eu na miesiac a jej maz robotnik zarabia okolo 1300 eu na meisiac i kto wiecej zarabia ten zadzi

Gość żywy obraz realiów
Kobieta ma tylko jedną jedyną rzecz na sprzedaż, URODE!!! Koniec, kropka. Dlatego wiele z nich wydaje całą wypłate na ciuchy i kosmetyki aby się wypindlować i jakiegoś jelenia upolować nim tapeta z ryja spadnie. Mają na to góra 10 lat, od 18-28(30max), bo potem to już próchno i nawet tapety i makijaże nie wiele pomagają, a dodatkowo mają młodsze jako konkurentki i spadają na kategorie 3 ( stara panna ). Baba to jak produkt spożywczy, z krótkim czasem traci ważność spożycia i nie nadaje się do niczego. Zegar tyka kobitki, a potem zostają tylko książki o romansach aby zamoczyć majtki, kot, i inne stare panny do towarzystwa. Kobieta to psujący się towar, max do 40stki i to już raczej babunia.

Gość gość
gość dziś i jak juz piszerz to dopisz ze u kazdej niemki maz jest pomiotlem !! musi oddac na zycie kase czyli moze mu zostac tylko na papierosy i hobby czyli okolo 350 eu na miesiac... xxxxx to taki niemiec jest jakiś pantofel i piz/da, laluś mamuśki, jak któryś tak sobą daje pomiatać to tak ma

Gość Sandrix55
Może i tak, jedna gdy ktoś nie może znaleźć tam swojej drugiej połówki to może pomoże wam portal randkowy http://buziak.de sprawdzony i moim zdaniem jeden z najlepszych.

Gość Tomus78432
To nie prawda moja siostra była ostatnio na jakiejś randce właśnie w tym kraju bo tam studiuje i mężczyzna stawiał nawet ona chciała zapłacić za siebie no ale o takim czymś nie było mowy , widocznie zależy na kogo trafisz. Jeśli chodzi o portal randkowy to ja korzystam z http://portalrandkowy.pl ostatnio się zarejestrowałem i poznałem właśnie super dziewczynę już 2 mce się spotykamy i mam nadzieję ze będzie to trwało długo

Gość gość
Tak to prawda ale dotyczy to tylko Polonii mieszkajacej w Niemczech.

Gość gość
Bo w Polsce nadal panuje patriarchat.

Gość gość
W Polsce, na szczęście mężczyzna płaci za kobietę i basta. Komu nie podoba się lub nie ma kasy bądź jest skąpy, niech spada do innego kraju.

Gość bhsjdvgu
Tutaj http://portalrandkowy.com.pl są świetne teksty właśnie na temat randek w internecie i wiele innych. W sumie to czytam to już 2 dzień. Sama poznałam faceta przez taki portal także polecam

Gość gość
Stron randkowych z takimi serwisami jest naprawdę bardzo dużo, ale moim zdaniem warto też wiedziec na który z nich trafić i wejsc. Z mojego doświadczenia to będzie właściwa odpowiedz i miejsce https://www.polishharmony.de/ Kazda z kobiet, która poszukuje mężczyzny na pewno odnajdzie go tutaj.

Gość gość
Z tematu wynika, ze Polacy bardziej spelniaja rzekome oczekiwania kobiet a i tak sa gorzej oceniani. Nie ogarniam kobiet. Zaraz bedziecie chwalily muzulmanow, ze gwalca a Polakow gnoic poniewaz tego nie robia.