Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

POMÓŻCIE ZNALEŹĆ PRACĘ ZDALNĄ

Polecane posty

Gość gość

Witam jestem osoba niepełnosprawną ze znacznym stopniem niepełnosprawności wychowuje sama 5-letnią Córeczkę chciałabym dorobić do marnej renty socjalnej (tylko pół etatu) szukam ciągle ale trafiam na samych oszustów którzy chcą wpłat PROSZĘ POMÓŻCIE wykształcenie mam zawodowe

Gość gość
A co by Pani mogła robić? I czemu tylko ma być to poł etatu?

Gość gość
Mogę robic wszystko składać długopisy, jakieś pudełka, przeprowadzać jakieś ankiety ogólnie wszystko byleby nikt nie chciał ode mnie wpłaty jak pewna firma chciała 16zl za kuriera a czemu na pół etatu gdyż więcej nie mogę jedynie 70% dorobić bo zus by mi wstrzymał rentę

Gość gość
Jestem z Katowic-Ochojec

Gość gość
Umawiać na badania, wprowadzać dane do bazy

Gość gość
Żeby dość szybko zarobić w internecie polecam skorzystać ze strony http://csl.ink/1gbr która istnieje od 2007r. Jest tu wymagana minimalna znajomość języka angielskiego, ale nie stanowi to aż takiego problemu bo np. ankiety, które są tam dostępne, są w j. polskim. Ponadto otrzymuje się punkty za klikanie w płatne reklamy i za zadania do wykonania, tzw. tasks, za poleconych. Wypłata jest od 8 dolarów i nie ma z nią najmniejszych problemów, wymagane jest konto PayPal. Konto jak i rejestracja na stronie są bezpłatne. Reklam jest naprawdę dużo i strona pozwala szybciej zarobić niż analogiczne polskie strony. Naprawdę polecam!

Gość gość
TrafficMonsoon - Moim zdaniem obecnie najlepsza firma tego typu online dla każdego do zarabiania w internecie oraz reklamowania innych biznesów, stron internetowych czy blogów. https://trafficmonsoon.com/?ref=adii3 Wystarczy się zarejestrować i od razu możemy zarabiać!!!