Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy zaprosiłybyście w takiej sytuacji teściów na urodziny

Polecane posty

Gość gość

Zbliżają się moje urodziny. Chcę je miło spędzić w gronie bliskich. Niestety jakiś czas temu teściowie bardzo niemiło mnie potraktowali. Mój mąż nalega, żeby zaprosić ich i jego rodzeństwo. Ja nie chcę tego robić, bo wiem, że będą mieli nietęgie miny i na pewno znów skorzystają z okazji,żeby mi dopiec. Co radzicie ?

Gość gość
z doświadczenia wiem że zmuszanie się do przebywania z osobami, które nam źle życzą nie służy zdrowiu niby w imię czemu masz to robić ? by mąż był zadowolony ? a co z Tobą ? powiedz że owszem zaprosisz teściową jeśli Cię przeprosi za poprzedni wyskok ;-)

Gość gość
To zalezy czy jestescie obrazeni czy rozmawiacie ze soba pomimo poprzedniego incydentu. Jesli jestescie obrzeni to nie zapraszaj. Mozesz ich zaprosic osobno, na kawe i ciasto, a "prawdziwe" urodziny zrob z tymi kogo naprawde lubisz ;)

Gość gość
Pisałam już tu temat, oni powiedzieli, że mam do nich nie przychodzić z dzieckiem, bo to przeszkadza ich córce.

Gość gość
to po co w takim razie masz ich zapraszać ? bo mąż tego sobie życzy ?

Gość gość
Hehe, no to niezle :D Czyli co, masz do dziecka nianke wolac jak w odwiedziny do tescow idziesz ? :D W takiej sytuacji nie zapraszaj. Powiadz mezowi zeby przekazal tesciom ze ich nie zaprosisz bo przeszkadzaja Twojemu dziecku :P

Gość gość
No tak, tylko dlatego, że mąż tak chce i "tak wypada".