Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

cc czy sn to dla was jakas roznica?

Polecane posty

Gość gośćania
gość dziś Ja Ci powiem dlaczego nie jest mi obojętne, ze karmilam mojego syna tak krótko- po pierwsze dlatego, ze wiem co byloby dla niego lepsze, a po drugie mam wyrzuty sumienia ale wiesz przez kogo? Przez terrorystki laktacyjne, które są wszędzie i wszedzie czlowieka atakują, nawet nie znajac sytuacji i wpedzaja człowieka w poczucie winy, czy tego chce, czy nie. Staram się być dla mojego dziecka najlepszą matką na świecie, dbam o niego, kocham nad życie, ale zawsze jakaś krowa powie, że to nie wystarczy bo URODZIŁ się przez cc, a teraz karmie go mm! xxx moim zdaniem same sobie jestesmy terrorystkami laktacyjnymi:/ ja tez słysze rozne rzeczy-od kuzynki ze moje mleko mm jest gorsze niz jej naturalne po alkoholu:/ i przytakiwania całej rodziny ze karmienie piersia bla bla bla (karmie mieszanie ) i co z tego? to swiadczy tylko i wyłacznie o tych ludziach, ja wiem ze robie dobrze dla swojego dziecka, najlepiej jak moge-i ty równiez, tylko musisz w to uwierzyc i nie dac sie terroryzowac :) przestancie dziewczyny zle o sobie myslec kazda z was jest wspaniała, kazda daje dziecku to co moze -najlepszego miłosc opieke cierpliwosc..zycie i to na pewno autorka miała na mysli-ze wszystkie ejstesmy równe i wszystkie równie dobrze kochamy swoje dzieci i to ze ktos krytykuje to co robimy nie znaczy, że jestesmy złymi matkami jestesmy najlepszymi, jakimi potrafimy byc dla naszych dzieci i tak macie o sobie myslec:)

Gość gość
Słuchajcie, ja pisałam tu już, że urodziłam po dwóch dniach skurczów krzyżowych, akcja jednak nie postępowała, a dziecku zaczelo spadać tętno. Jak wróciłam ze szpitala przyszedł brat męża z żoną. Myślałam, że mnie szlag trafi. Zaczęła opowiadać mi ze szczegółami o swoich dwóch porodach "żebym chociaż usłyszała jak to jest skoro nie mogłam urodzić ". Wredna p***a. I jeszcze opowiadała, że ona przytyła w każdej ciąży tylko 5 kg (ja 20), tylko, że ja startowałam z wagi 50 kg przy 177 cm, a ona z 75 kg przy 165 cm. I ona nadal jest gruba, a ja ważę 55 kg ( nie chce wracać do wagi sprzed ciąży). I jeszcze pouczała mnie jak przestawiać dziecko choć sama.karmila od razu mm, a ja miałam wklęsłe brodawki.

Gość gość
dzięki gośćania :)