Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zitolo Polska

Dla projektantów i miłośników handmade

Polecane posty

Jeśli tworzysz ubrania, dodatki, biżuterię itp. to zapraszamy do konkursu, w którym wygrana zależy w 100% od Ciebie! Do zdobycia podwójne zaproszenia na pobyt w ekskluzywnym Hotelu Senator w Starachowicach. Jeśli jesteś zwolennikiem handmade to już spełniłeś podstawowy warunek konkursu. Więcej informacji znajdziesz na www.zitolo.com/pl/page/Konkurs

Gość gość
a jeśli szukacie materiałów do handmade zajrzyjcie na www.alishop.com.pl

Gość luca185
Ja ostatnio widziałam właśnie komin chyba ręcznie robiony na: http://byinsomnia.com/kategoria/nowa-kolekcja/adalyn-snood i mi strasznie przypadł do gustu . Jest taki jedyny w swoim rodzaju. Ciężko o takie fachowe wykonanie w sklepach stacjonarnych a sama nie mam umiejętności takiego wykonać.

Gość gość
Artyści handmade poszukiwani! Nowo powstały sklep internetowy z ofertą handmade - Prestige-Design poszukuje do współpracy zdolnych rękodzielników! Portal obejmie swym zasięgiem całą Skandynawię. Wszystkich zainteresowanych prosimy o przesłanie zgłoszenia z krótkim opisem swojej działalności oraz co najmniej trzema zdjęciami prezentującymi wykonane przez siebie prace na adres: d.robak@prestige-design.pl. Dołącz do grupy naszych artystów i wypromuj swoje dzieła w prestiżowym sklepie internetowym!

Gość gość
Wykonuje recznie wyrzynane kosze na owoce z drewna Zapraszam art.drewinski@gmail.com tel kom 516 227 801

Gość Teman
Świetne propozycj****ardzo lubię ubrania handmade. Doceniam, że ktoś robi coś własnoręcznie, wkłada w to serce i wiele czasu. Właśnie myślę nad sukienką na ważną dla mnie uroczystość i zastanawiam się nad czymś robionym własnoręcznie w tym stylu http://unique-user.com/. Zdecydowanie wyróżnia się na tle sukienek w sieciówkach.

Gość gość
Ja dużo szyję i zawsze zamawiam nici u jednego dostawcy w bardzo atrakcyjnej cenie www.rozmaryn-tex.pl.