Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Farbowanie z Olaplex

Polecane posty

Gość gość

Szukam w Warszawie dobrego fryzjera, który pracuje z Olaplex. Chciałabym zmienić kolor włosów, ale po poprzedniej dekoloryzacji włosy zrobiły się bardzo słabe. Jaki salom polecacie?

Gość gość
Weronika i Dawid z In Harmony. Dobry, sprawdzony salon w centrum Warszawy. Mają doskonałe produkty do pielęgnacji włosów a Olaplex stosują między innymi przy koloryzacji.

Gość gość
A czy w tym salonie In Harmony można kupić jakieś profesjonalne kosmetyki do pielęgnacji włosów? Mają coś fajnego w sprzedaży?

Gość gość
Tak, mają w tym salonie całe serie kosmetyków L`Oreal, Kerastase i kosmetyki Kevin Murphy. Tych ostatnich nawet nie znałam. Zawierają czyste olejki eteryczne, wyciągi z roślin i naturalne antyoksydanty. Nadają się super do pielęgnacji i z tego co wiem są też produkty z tej serii do farbowania. Warto spytać na miejscu! Na pewno coś doradzą!

Gość gość
Ale czy w tym In Harmony doradzą mi jakie kosmetyki będą idealne do moich włosów? Bo ja się na tym zupełnie nie znam. Nie mam pojęcia które kosmetyki będą najlepsze.. A nie chce wyrzucić pieniędzy w błoto - wiadomo!

Gość gość
Oczywiście, że doradzą. To specjaliści, znają się na swojej pracy. Jak poszłam pierwszy raz do In Harmony to byłam bardzo zdziwiona, że ktoś tak dokładnie o wszystko wypytał - jak do tej pory pielęgnowałam włosy, jakich kosmetyków i farb używam, jak szybko rosną moje włosy itp. Teraz już jestem przyzwyczajona, ale za pierwszym razem to był szok. Zazwyczaj fryzjerki o nic nie pytały.

Gość gość
A który fryzjer w In Harmony najlepszy? Polecasz kogoś?

Gość gość
Polecam Ci Weronikę. Dziewczyna doskonale zna się na swojej robocie! To świetna fryzjerka.

Gość gość
A ja chodzę w In Harmony do Dawida. i jestem zadowolona. Bardzo fajny i zdolny fryzjer.

Gość gość
Darmowa reklama co ?

Gość gość
polecam salon na konopackiej w warszawie, w Agnieszka Chełmońska studio ;)

Gość gość
In Harmony to faktycznie fajne miejsce. Odkryłam niedawno, jak szukałam czegos blisko mojej pracy.