Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość annonimowaa

rozstanie po 7 latach

Polecane posty

Gość annonimowaa

On zerwał ze mną po 9 latach, mieszkaliśmy we własnym mieszkanu urządzaliśmy je razem. W tym roku odwiedziła nas jego mama, dość zaborcza kobieta, często sie o nia kłocilismy ostatnio. Pomieszkała miesiąc, po czym wróciła do siebie. Od tamtego czasu minął miesiąc, nerwowy, pełen kłótni ale też starań z mojej strony żeby to naprawić. po czym on powiedział że nie chce tego ratować... miesiąc od mojej wyprowadzki spotyka się już z inną. Ja czesto płaczę, nie mogę tego przeżyć, wyobrażam sobie ich razem... moja pewność siebe została podkopana, czuję sie gorsza...chciałabym zasnąć i obudzić się za pół roku ale juz bez tego bagażu emocjonalnego:( jak sobie z tym poradzić, czy był ktoś w podobnej sytacji? jak odzyskać wiarę w to że cos dobrego mnie jeszcze czeka skoro ktoś kogo kocham odszedł, bez zmrużenia okiem znalazł sobie inną, jestem nic niewarta..

Gość gość
Gdyby tak mozna bylo cofac czas...:(

Gość gość
Rozstania są zawsze traumatyczne. Każda z nas kobiet cierpi gdy nadzieje związane ze związkiem przepadają w niwecz. Teraz gdy tak głęboko cierpisz każda racjonalna wskazówka nie wiele pomoże... Rana musi mieć czas aby się zagoić. Miej koło siebie bliskich, przyjaciółki...One zniosą cierpliwe Twoją monotematyczność. A wyobrażenia o tym jak jemu jest teraz dobrze , odstaw. To tylko teoretyczne wymysły.Wszystko może być miedzy nimi chłodne i płytkie bo tylko czas daje prawdziwą więź.

Gość gość
Mówią że czas goi rany, ale w moim przypadku tak nie było. Przez kilka miesięcy tylko egzystowałam. Nie mogłam usiedzieć w jednym miejscu, ten czas to był koszmar. Musiałam z nim znowu być, ponieważ bez niego nie widziałam swojego życia. Brakowało mi jego głosu, dotyku, dosłownie wszystkiego. Postanowiłam spróbować rytuału miłosnego ze strony http://urok-milosny.pl , czekałam, odliczalam dni do jego powrotu, w pewnym momencie już traciłam nadzieję. Ale jednak wrócił. A moje życie odzyskało dawny blask : )

Gość gość
To jest straszne, codziennie myslę o nim i o tej dziewczynie która zajęła tak szybko moje miejsce, porównuje się z nią...ona jest śliczna...

Gość gość
Wyprowadziłaś się z własnego mieszkania?!

Gość gość
9 czy 7 lat cudzołóstwa a Ty się spodziewałaś szczęścia? Grzech zawsze skutkuje cierpieniem. A ta pani, która tutaj reklamuje usługi ezoteryczne, z których podobno skorzystała i odzyskała związek, już może sobie szukać dobrego egzorcysty...

Gość gość
Jeśli chodzi o uroki to jeszcze nie spotkałam się z takim wsparciem i serdecznością jaka obdarzyła mnie szeptunka z wrozkadiana.pl. Ona naprawdę zna się na rzeczy.