Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

myśli mnie zabijaja !

Polecane posty

Gość gość

mam 20 lat, jestem dziewczyna ciągle myślę o tym co by było gdyby.. gdybym znalazła chlopaka jako 16-latka, gdybym zrobila to jako niepelnoletnia ze starszym, gdybym specjalnie na zlosc babci (dewotce) przyprowadzila chlopaka do domu na noc i tysiąc innych .. mam poczucie, ze jestem stara i nie wykorzystalam nic swojej mlodosci, nie chodzilam na zadne imprezy , nie flirtowalam z chlopakami, nie uprawialam seksu, tylko szkola - dom(v, internet),13-20 te lata minely tak szybko prawie ich nie pamiętam a dopiero co byłam 18-tką :( te myśli mnie drecza wkolko te same, nie mogę sb z tym poradzić , tez tak macie ?

Gość gość
denne prowo

Gość gość
Też mam 20, też mam myśli, że te lata dojrzewania minęły szybko, a ja nic nie zrobiłam w tym czasie.. mi akurat nie chodzi o spanie z chłopakami, ale o zabawe, o wygłupy, o bycie "młodym i głupim", o popełnianie błedów, szalenstwa.. Teraz 20, za chwilę 21.. I 5lat wyjęte z życiorysu bo studia.. Potem 26, szukanie pracy.. 30 - szukanie chłopaka, robienie dzieci, siedzenie w domu ( o ile w ogóle kogokolwiek znajde) pewnie nie, więc samotnośc, samotnośc, samotność i jeszcze raz samotność.

Gość gość
czuje się stara teraz wszedzie spiewaja o tych 18-kach a ja pamiętam, ze czulam się taka dorosła.... zamiast cieszyć się ze jestem mlodziutka, zaluje ze nie bajerowalam chlopakow, ze nie poznalam zadnego np. ja 18 on 20 idealny uklad a teraz mam brac się za rownolatka?albo mlodszego? wolalabym być mlodsza wtedy czulabym się atrakcyjniejsza.. ;c

Gość gość
a tez nie chcę takiego po 20-ce ;c