Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak zachcecic sie do zrobienia loda?

Polecane posty

Gość gość

Przez 5lat robiłam mojemu narzeczonemu lody ciągle i bardzo tego chciałam, podniecało mnie to. Potem zaszłam w ciążę i mimo, ze seks jest dobry tak jak byl to zupełnie nie mam ochoty na Loda. Nie wiem jak mogę z powrotem wrócić do tamtego stanu..

Gość gość
obrzydliwa jesteś

Nie znam się, bo nigdy w ciąży nie byłem, ale podobno preferencje mocno się zmieniają po urodzeniu dziecka. A jemu tak bardzo zależy na tym lodzie?

Gość gość
Jemu i mi tez. Chciałabym móc dawać mu przyjemność i jeszcze żeby to bylo dla mnie przyjemne

Jesteś kobietą więc może potrzebujesz do tego jakiejś szczególnej atmosfery, wyjątkowej otoczki, która pobudzi tą chęć? Wy kobiety często tak macie;) Albo moż niech on najpierw zrobi Ci to, co Tobie sprawia ogromną, ale naprawdę ogromną przyjemność, to może poczujesz za to wdzięczność i będziesz chciała mu zrobić tego loda...

Gość gość
We zawsze chciałam zrobić mu dobrze od tak, bez żadnej otoczki. Ale może warto spróbować..

Jak raz się uda, to póżniej już samo pójdzie;) A mogę zapytać, w jakim jesteś wieku? Może po prostu przeszła Ci już na to ochota...

Gość gość
22lata. Nie wydaje mi się. Czuje, ze cos jest na rzeczy ale nie wiem co i jak temu zaradzić :)

A nie obrzydza Cię przypadkiem jego penis, np. zbyt duż owłosienie albo coś innego?