Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ile muszę zarabiać, by być godną zapłodnenia przez jaśnie pana mężczyznę?

Polecane posty

Gość gość
widzisz ja mam dzieci i obydwoje z mężem JESTEŚMY UBEZPIECZENI NIE SZCZEKAJ TAK tym ryjkiem że tylko praca i praca i tylko wszystko dzięki tobie bo nóż, nóżka ci się podwinie i co wtedy ? ok dla ciebie twoja ambicja zawodowa i kasa jest numer jeden a dla mnie rodzina i nie masz prawa mnie oceniać bo g****o wiesz o mnie i moim życiu i naprawdę żal mi tego twojego chłopa :-(

Gość gość
i tak to dziecko stało się towarem :-o nie ma żadnej wartości ponieważ jest określane mianem złotówki sfrustrowane karierowiczki będą teraz zalewać żółcią świat i oczywiście nie dość że za złocisze to do tego jedynak bo po 500 łapy nie wolno wyciągać dziewczyny miejcie się na baczności najpierw złóżcie wniosek u chłopa/ męża/konkubenta a każde kolejne dziecko po za pierwszym skrobanka :-o rzygać mi się chce A ja mam męża i dzieci na szczęście nie mamy tak płytkiego pojmowania świata na euro i dolary no i w sumie zamożni i zdrowi jesteśmy :-p no i jak mnie zapładniał kilka razy to nie pracowałam kocham być utrzymanką z POLISĄ na okrągłą sumkę jakby coś

Gość gość
Pocieszaj sie golodupcu ze szczaw i mirabelki musisz jesc :P honorowy dziad... Ciekawe czy jak dzieciaki beda nastolatkami i zaczna sie porownywac z rowiesnikami, czy beda mialy takie same zdanie co ty... Pieniadze szczescia nie daja... glupcom...

Gość gość
Mi tez zal waszych chlopow, uczepione bluszcze, ktore maja na karku...

Gość gość
ciekawe czy twoje dziecko będzie ...... w ogóle :-D dla mnie jesteś 0 (zerem jakbyś nie zrozumiała :-p).

Gość gość
do 9 41 ja się nie muszę pocieszać jak mi źle to mam kochanego męża który mnie wspiera kocha i utrzymuję traktując w ten sposób jako KOBIETĘ słabą biedną bezbronną którą trzeba się opiekować i finansować :-D no a ty :-o taki babochłop co musi tylko do roboty i do roboty bo inaczej władca z domu wypierdzieli na zbity ryj dziada , po robocie elegancko klękasz i łykasz bo szanowny małżonek nie umoczy dopóki jakiegoś statusu nie osiągniesz w kwestii niechcianego bachora gdyż o dziecku z miłości mowy tu nie ma :-p karierowiczka łykająca grzecznie i zarabiająca miliony w PUP W rzeczywistości czeka do końca miesiąca na zasiłek :-D a weź bo dawno się tak nie ubawiłam

Gość gość
Prawda jest taka, że kobieta wychowując dzieci nie powinna pracować na więcej niż pół etatu, ale też nie można nic nie robić w kierunku własnego rozwoju, żeby potem w razie czego dostać szybko dobrą pracę.

Gość gość
Ograniczone krowy rozpłodowe mysla tylko chwila obecna i macica bo przeciez do mozgu zbyt daleko maja. Ta kobieta która ma chorego meza pokazała wam ze pieniądze sa potrzebne ale nigdzie nie napisała ze nie kocha meza i myśli tylko o złotówkach. Niestety kasa w tych czasach jest na równi z powietrzem-nie masz? Jestes nikim. Gdyby nie to ze ona pracuje to jej maz by nie miał pieniedzy na leki a dziecko by głodowalo. Dobrze ze nie postawiła wszystkiego jedynie na meza barki tak jak wy usiłujecie wkręcać ze to norma bo w chwili obecnej takiego kryzysu jaki spotyka ich rodzine by doszedł drugi-brak środków do zycia. Jestescie ubezpieczone-fajnie. Ale ile kobiet ma tak poukładane zycie? Marny odestek bo nie dość ze kredyt na 30l to jeszcze ten biedny i styrany maz ktory widuje ich tylko od weekendów albo swiat. Myslicie ze im tak fajnie musieć pracować na wszystko? Myślec zeby broń Boże na l4 nie isc bo zwolnią i za co wtedy kredyt spłaci, myślec zeby isc w sobotę dodatkowo do pracy bo dziecko chore a leki kosztują itd. Wy tego nie pojmiecie bo was ewolucja ominęła.

Gość gość
A dla mnie osoba ktora uwaza sie za lepsza a jednoczesnie uzywa slow typu " ograniczone krowy rozpłodowe " jest wielkim zerem. Jak masz odwage, to napisz maila albo skype, profil na fecebooku.Wysle Ci wiadomosc moj, maz, czlowiek na stanowisku, zarabiajacy bardzo dobrze i majacy normalne podejscie do zycia a przede wszytskim do kobiet. Nikt tak nienawidzi kobiety jak inna kobieta.Pytanie dlaczego ? Najwyrazniej niektorym Paniom zal d**y sciska.Udanego dnia:)

Gość sfrustrowana karierowiczka
gość dziś łatwo ci mówić, że dziecko stało się towarem i chamsko wyśmiewac od sfrustrowanych karierowiczek, bo ci się powodzi, a dużo ludzi jednak dobrze ogląda każdą złotówkę zanim ją wyda. Ja pochodzę z wielodzietnej rodziny gdzie była miłość i zgoda ale wiecznie czegoś było brak :( a to buty, a to leki.Dlatego, że doświadczyłam takiego życia to 100 razy się zastanowiłam nim podjęłam decyzję o dziecku. Wyszłam z domu z niczym w sumie i tak popełniłam tę zbrodnię wcześniejszego dorobienia się i zabezpieczenia przyszłości sobie i dziecku i to samo tyczy się mojego męża, też wyszedł z biedy i nie chcemy tego fundowac naszemu dziecku w imię "wielkiej rodzinnej miłości" o której tu wrzeszczysz. Zanim kogoś wulgarnie obrazisz to zejdź na ziemię i 2 razy się zastanów nim coś powiesz.

Gość gość
Musi wiadomość wysłać Twoj maz na stanowisku bo jego żona nie potrafi samodzielnie pisać i myślec? Coz, oprócz finansów kobiety jeszcze na intelekcie meza wiszą. Przykre ale prawdziwe.

Gość gość
dziś A czy zauwazylas, ze odpisywalam na konkretnego posta , gdzie autorka pisala o uczuciach mezczyzn zarabiajacych na dom. Wiec zaoferowalam Jej opinie mojego meza. Zrozumialas teraz pustaku ?

Gość gość
ja zostaję sama. widać nie jestem zbyt atrakcyjnym "towarem". powiem Wam szczerze że matka mojego męża też się do tego przyczyniła i od początku deprecjonowała moją wartość, widać coś tam mu w głowie z maminego gderania zostało bo dzis powiedział mi coś po czym muszę odejsc od niego.

Gość gość
Co powiedział?

Gość gość
powiedział, że nic nie osiągnęłam (jestem pół roku po studiach i zarabiam jeszcze mało), że jestem nudna i że nie stać mnie na dziecko, "dopóki nie będziesz mieć więcej kasy to zapomnij o bachorze". (w domyśle: z nim). Tak dziś wg niektórych wygląda zakładanie rodziny. Nie rozumiem, po co mi się oświadczał.

Gość gość
Nigdzie PUSTAKU, nie napisałaś, ze zwracasz sie do autorki, tylko zaczęłaś sie rzucać, o wpis odnośnie "krów rozplodowych". Jesli zwracasz sie najpierw do osoby, od tych słów, to wystarczy wstawić, w następnej myśli do kogo to piszesz skoro zmieniasz adresata. Takie proste a takie skomplikowane dla co niektórych. Twój wpis jest chaotyczny, zatem nie dziw sie ze jedocześnie niezrozumiały. Swoja droga ciekawe, ze uważasz osoby używające takiego słownictwa, wobec innych kobiet, za zero a Ty wyzywasz, od pustaków-zatem personalnie identyfikujesz sie z tymi zerami?

Gość gość
dziś A jaka jest roznica w moim wpisie, gdzie nazywam Cie wprost pustakiem a Twoim , jakze grzecznym wpisie, gdzie miedzy wierszami nazwalas mnie tez , jak mozna sie domyslec, pustakiem ... cytuje "żona nie potrafi samodzielnie pisać i myślec? Coz, oprócz finansów kobiety jeszcze na intelekcie meza wiszą. Przykre ale prawdziwe. "

Gość gość
moj facet zyczy sobie bym przyniosla co miesiac 2 tys zloty ;:-)) NA CO ON MI POTRZEBNY jak mam jeszce sama sie z nim utrzymac

Gość gość
do 12 03 ok weź tylko pod uwagę że są też normalne rodziny wielodzietne i zamożne i średniozamożne ,biedna a nawet PATOLOGICZNE tak ,ale mnie obrzydza myśl że jeżeli zarabia kobieta najniższą krajową to niech s/p/i/e/r/d/ala nawet od chęci posiadania rodziny bo musi zarabiać np. 10 000 miesięcznie wtedy może no bez jaj :-o mówisz brakowało na buty a są buty za 100 i mi wystarczą a tobie ??? nie może Ty musisz mieć takie za 2 000 i ok każdy ma inne potrzeby i wartości coś co musi mieć twoje dziecko ja mogę uznać za zbędne i dla mnie największą wartość ma MIŁOŚĆ a dla ciebie złocisz i euro i ok :-)