Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Schudnąć do wiosny KTO ZE MNĄ?

Polecane posty

Gość gość

Planuje schudnąć do wiosny. Mam 8 kg do zrzucenia po ciąży. Planuje dietę ok 1500 kcal, zero słodyczy, białego pieczywa, duzo warzyw, mniej owoców itp. Czyli zdrowa dieta. Nie chce mniej żeby metabolizm nie siadł, a ruchu mam dosyć dużo. Moje dzienne zapotrzebowanie to ok 2200kcal/dobę. Potrzebuje kompana do zmotywowania się ;) Ktoś się przyłączy?

Gość Gość Beata
Jestem chętna. Też z 8 kilogramowym balastem. Rodzilam w czerwcu i waze tyle samo kilo jak tydzien po porodzie. Mam motywację w postaci ślubu w kwietniu. Zaczynam od poniedzialku, bo na weekend mam gości i muszę ich porządnie nakarmić ;) powymieniamy się przepisami? Mam ten problem, że większość rzeczy, które jem maja cukier/są smażone/są malaronami/białym pieczywem. Wiem, ze trzeba przeprowadzić rewolucję. Jestem z Tobą.

Gość gość122
Mogę się przyłączyć. Mam do zrzucenia jakieś 7 kg (do wagi początkowej sprzed ciąży. Chociaż później mogłabym zrzucić jeszcze jakieś 2-3 kg. Moja wyjściowa waga jest teraz 52 kg. Nie mam zamiaru zmieniać mojej diety jakoś radykalnie: brak słodyczy, mniej słodzić, najpóźniejszy posiłek 20.00. To na początek jeżeli chodzi o dietę. Zamierzam dużo ćwiczyć. Przede wszystkim brzuch i dolne partie ciała. W małych seriach ale często.Codziennie smarować balsamami i jakieś masaże. Nienawidzę smarować się maziami i kleić się. Ale może jakoś dam radę. Nie chce wprowadzać zbyt dużo bo wiem, że nie wytrwam.

Gość Agnessss_1
Tu Autorka. Ja już schudłam 3 kg. Wolno bo wolno bo w miesiąc, ale nie chce szybciej - nie chce jeść mniej niż 1500 kcal bo okropnie wtedy "siada" metabolizm :o wiem to z doświadczenia :o Dlatego wolę dłużej chudnąć, ale nie miec potem jojo i innych takich. Moje zasady: -nie jem po 18.00 -jem 5 posiłków -nie jem słodkiego, ew. galaretkę, albo budyń domowy, ale też raz na kilka dni nie częściej -mniej owoców, a więcej warzyw -2 litry wody dziennie

Gość gość
Ja się dołączam. W marcu urodziłam syna,przytylam ponad 20kg. Waze 58, mija waga idealna to 50. Wiec jeszcze 8kg. Ściągnęłam sobie aplikacje do obliczania kcal i wyszlo ze przeciętnie jem 1000kcal. Wykupilam karnet na fitness i bylam dwa razy. Będę chodzić okolo 3x w tygodniu. Co by jeszcze zrobić...

Gość gość
1000 kcal? I nie chodzisz głodna? Możesz napisać przykładowe dzienne menu? kurcze dziewczyny ja niestety nie mogę ćwiczyć :o staram sie dużo ruszac podczas normalnych codziennych czynności jak np sprzątanie, albo napinam posladki jak stoje i myje naczynia itp. Mam dójkę maluchów i nie mam kiedy wyskoczyc na fitness itp :( dlatego u mnie głównie dieta.

Gość gość
Chetnie sie dolacze, mam jakies 8kg do zrzucenia, jak narazie kupilam suplement diety be slim 3, staram sie codziennie cwiczyc, ale brak mi zdrowych przepisow, chcialabym jesc zdrowo i malo kalorycznie