Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

O podnieceniu ginekologów.

Polecane posty

Gość gość
Nie chodzę do ginekologów facetów bo to są swintuchy

Gość gość
Little My, sam przecież napisałem, ze jakbym był na miejscu ginekologów to..., wiec słowo projekcja moze wydawać ci sie użyte prawidłowo. Zaznaczam - wydaje ci sie. Wlasnie słowo projekcja to argument niemerytoryczny (ad personam). Tak samo Smof pisząc ironicznie, ze zostalem jego idolem, używa takich argumentów. Odniescie sie wiec do prostego dowodu zawartego w pierwszym poście. Co do ginekologów preferujących seks grupowy lub monogamiczny (w zależności od obecnośc***artnera pacjentki), to tylko takie moje spostrzeżenie, nie upieram sie ze tak jest. Zamiast rozmawiać o meritum używacie argumentów typu teoria spiskowa, kolejny raz krytykujecie forumowa fetyszystę/tke. No jakie to sa argumenty, jeszcze raz zapytam? Mój temat jest jak najbardziej trafny, widac po reakcji, ze uderzyłem w czuły punkt.

Gość gość
a ja bym chciała zeby mój gin sterczal na mój widok :D bo działa na mnie cholernie

Gość gość
Pewnie sterczy (mozna to ukryć), albo przynajmniej w głowie jest podniecony. Boi Ci sie i tym powiedziec. Jakbyś dała mu przyzwolenie, a byłby z natury niewierny (chyba ze jest sam), na pewno skończyłoby sie to bzykaniem.

Gość gość
Często za pozwoleniem pacjentki ja bzykają tak było u nas. Czasami zdarza się że w brew woli pacjentki ale wstyd przyznać się pacjentom. Ja miałam chopaka teraz męża przy badaniu wiec nie było zagrożeń.

Gość gość
Przestan pieprzyc zbokolu, wszyscy wiedza, ze to Ty.

Gość prawik26
moim zdaniem mają dość tych c**ek, zresztą cipka ma w sobie coś ordynarnego i nie jest zbyt łada w porównaniu do innych miejsc na ciele kobiety.

Gość gość
gość dziś Pewnie sterczy (mozna to ukryć) --------> w jaki sposób może to ukryć skoro fartuch ma rozpięty na luzie, a koszulę w spodniach, więc nic mu nie zakrywa tego miejsca,. To chyba byłoby widać?

Gość gość
U ginekologa pacjentka jest naga, wiec ginekolog tez powinien rozebrac sie do naga.

Gość gość
Jesli jestes facetem to wiesz, ze erekcja moze byc w pionie, mozna to wyćwiczyć. Spodnie powinny byc opięte. Jestem w stanie mieć wytrysk po dużej przerwie, jesli penis jest sflaczały. Zaraz mi ktos zacznie udowadaniać ze to niemizliwe.

Gość gość
nie, nie jestem facetem dlatego pytam jak to technicznie możliwe. I myślisz ze kobieta niczego nie zauważy????

Gość gość
Wprawne oko zauważy.

Gość gość
1:13 chcieli szybko skończyć ten zabieg żeby pójść do kibla i wytrzepać.Napięcie w nich rosło i zniecierpliwienie.

Gość gość
Oni mają tak dużo pacjentek dziennie, wiec wątpię w to,że coś ich jescze rusza.

Gość gość
Myśleć, że ginekologa może podniecać pacjentka może tylko facet, który nie ma pojęcia o ginekologii. Zaprosiłabym takiego napaleńca tylko na jeden 24h dyżur :) Odechciałoby mu się ślinienia na widok ciipki raz na zawsze :)

Gość gość
Wątpię, żeby w pracy cokolwiek ruszało czy to ginekologów czy lekarzy jakiejkolwiek specjalności. Zresztą pielęgniarki tak samo.

Gość gość
do 16.57 a jak wpadnie do niego kobieta która mu się spodobała?To taki z niego całkowity impotent, że nawet taka go nie ruszy?

Gość gość
właśnie ...

Gość gość
No nie wiem czy tak jest. Napweno na widok golej 14-18tki by mi stanal.

Gość gość
I nie jest do końca tak jak niektórzy tu piszą że oni tylko taśmowo i koniec. Kto i kogo taśmowo to tak. Ale zdarzają się sytuacje że lekarz wyrożnia z jakiegoś powodu jakąś pacjentkę i daje jej wyraźnie do zrozumienia że nie jest jedną z wielu.

autor tego tematu to jakiś gimbus z gimnazjum a wy sie podniecacie niewiem czym,załosnie was sie czyta lepiej lekcje odrabiac a nie slinić sie na forum,tyle w temacie

Gość gość
Bardzo wiele lekarzy ma spatrzoną psychikę z czasów studiów. Chodzi o sekcje zwłok itp... Dlatego każdy ginekolog reaguje inaczej na piękno kobiecego krocza zwłaszcza młodego. Tak jak w każdym zawodzie trafiają się czarne owce i nawet gwałcą pacjentkę ze wstydu nie ujawnia tego faktu.Ale większości zaślepia ich kasa co nie znaczy, że są obojętni seksualnie by się nie podniecać podczas badań. Ja osobiście chodzę do kobiety by nie kusić losu.

Gość gość
Co innego przyjmować taśmowo na sali, a co innego przyjmować solo w gabinecie? Tak, czy nie? A argumenty zomowca, sa chamskie i wlasnie ad personam (nick pasuje). Zdziwiłabyś sie kim jest autor i jakie ma doświadczenie, czy ma dzieci... Zleciało sie stadko ginekologów i ich obrońców, fajnie przy okazji zobaczyc, ze ich tutaj kilku na forum jest. Jak widac ze sporym libido, bo tutaj faceci malolibidowcy raczej nie wchodzą. Cały czas powtarzam, uderz w stół, a nożyce sie odezwa. Boli was temat? Oj boli...

Gość gość
gość 18.15 Nie jestem ani ginekologiem, ani obrońcą ginekologów, ani mężczyzną :D Po prostu smieszy mnie jak czytam te brednie jakiegos napaleńca , który wyobraża sobie, że Bóg wie co ginekolog wyrabia w tym gabinecie :D To jest ciężki kawałek chleba. Operacje, zabiegi, choroby, zapaszki i wiele innych nieciekawych rzeczy po których siłą byś kootasa nie wskrzesił na widok nawet najpiękniejszej, różowiukiej, dziewiczej ciipy

Gość gość
Gość 18:59, przecież w temacie nie pisałem o podniecaniu sie ginekologow schorowanymi ci/pkami. Zabiegi i operacje to tez inna bajka. Teraz proste pytanie, ile razy w ciagu dnia ginekolog przyjmuje nieschorowane kobiety, które przychodzą do niego, aby sprawdzić czy wszystko jest ok? Kobiety zazwyczaj w takim przypadku przychodzą zadbane, ładnie ubrane, dbają o higienie. Niektórych kobiet nawet podnieca jak obcy, przystojny facet im tam zagłada. Dalej widze, ze tutaj niektórym osobom az prawie piana z ust wychodzi, bo ten temat was drażni. Prawda boli i jest niewygodna.

Gość gość
a moje zdanie jest takie... natury nie oszkasz.. poczatkujący ginekolog erekcji nie powstrzyma !.. no nie ma bata !..jedynie pozniej mu to wszystko powszednieje.. to jak z jedzeniem !.. najsmaczniejsze Ci sie kiedyś przeje i zbrzydnie..

Gość gość
Ty dalej pieprzysz jak potłuczony :O Zrozum zboku że oni nie patrzą tak jak Ty na c****, tylko jak na kolejną waginę do leczenia :O A i te piękne, młode, pachnące też mają stany zapalne, upławy, grzybice, nadrżerki :D Tak wiem, ze trudno w to uwierzyć :D Zbok

Gość gość
podniecenie TAK - szczególnie jak mam zdjąć majtki u Pani doktor :) fajna sprawa !

Gość gość
Gość 20:03, to maja byc te twoje merytoryczne argumenty - wyzywanie od zbokow i obrażanie? No ciekawe, ze jestem zbokiem, bo podniecają mnie kobiety i ich ci/pki. Pierwsze słyszę...Jak to zwykle bywa ludzie, którzy nie maja rzeczowych argumentów zaczynaja wyzywać i obrażać. Ruszcie głowa i udowodnijcie, ze teza zawarta w temacie jest nieprawdziwa. Jestem przekonany, ze jest prawdziwa w 100%. x Wiem, wiem, ze sa kobiety ginekolozki. Nie o nich mowa w tym temacie. Kompromitujesz sie.

Gość gość
Jak można być tak głupim i myśleć, że facet kim by nie był nie podnieci się młodą cipką zwłaszcza wyeksponowaną na koźle. Tylko gdy jest gejem w innym przypadku ma mokro w majtkach obojętnie ile c**ek widział w swoim życiu. To w burdelu męskim gdy świadczy usługi kobietom widząc wiele c**ek się nie podnieci to absurd.