Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak duze znaczenie ma dla was ubior faceta?

Polecane posty

Gość gość

Zalozmy... facet w lekko brudnych butach, wyszarzalych jeansach, byle jakim t-shircie i koszuli flanelowej i bez perfum i ten sam facet w swiezo wypucowanych butach, nowych spodniach, koszuli smart casual hugo boss, marynarce, nowym pasku dobrej jakosci, wypachniony dobrymi perfumami z wyzszej polki takie rzeczy robia duza roznice?

Gość gość
jak mi sie nie spodoba jego sylwetka i ryj to zadne perfumy i marynarki nie pomogą, dla mnie to nie ma znaczenia, nie jestem materialistką, nie lece na ubiór, moze chodzić nawet w dresie byle czystym, ale przede wszystkim twarz, potem sylwetka = nie spodoba mi sie, nie ma mowy o czyms wiecej :P 🖐️

Gość gość
Ja lubie tylko bezdomnych w obsranych gaciach od ktorych j***e gorzala i sa totalna patologia... A tak serio to dlaczego niby dziewczyna nie moze wziac bogatego tylko musi biedaka zeby wszyscy ja szanowali?

Gość gość
ubiór ma być schludny i adekwatny do miejsca, w którym aktualnie przebywa.

Gość gość
Może być nawet na sportowo, byle czysto. Co do perfum, to większość zapachów mnie drażni, więc czasem lepiej bez nich ;) Marek ubrań nie rozpoznaje, a paska to już na pewno bym nie zobaczyła, przecież to coś do podtrzymywania gaci, nic więcej.

Gość gość
to nie ma duzego znaczenia. facet to nie lalka. nie znosze chlopaczkow w obcislych koszulkach i walacych perfumami na km. juz wole faceta w spranych dzinsach i bluzie. nie lubie jak facet przywiazuje wieksza wage do wygladu niz kobieta. wazne, by ubraniebylo czyste.

Tak, dla mnie to ma duże znaczenie. Jeśli facet nie potrafi się ubrać stosownie do okazji to ma dużego minusa. Uwielbiam perfumy, więc facet musi dobrze pachnieć. Nie muszą to być perfumy za 500 zł, ale zapach musi być fajny. Ciuchy też nie muszą być nóweczki, ale czyste, dobrze dopasowane i fajnie dobrane. Facet w dresach? Tylko jak idzie na siłownię albo jak biega.