Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Prawdziwa kobieta powinna się szanować a nie uprawiać seks bez ślubu

Polecane posty

Gość gość

lub po kilku tygodniach/miesiącach znajomosci, to patologia, szanujcie się dziewczyny

Gość gość
Ale ja nie chce slubu

Gość gość
Ale po ślubie bardzo często jest rozwód

Gość gość
NIE MÓW JAK MAM ŻYĆ!!!

Gość gość
a co to coś złego? po co odmawiać sobie przyjemności bo ty tyk piszesz jej chyba nie jestem prawdzią kobietą

Gość gość
Autor to opętany świr bez pracy, wykształcenia, nadziei na dziewczynę któremu nawet psychiatra już nie zdoła pomóc.

Gość gość
Teraz dziewczyny mają po kilku partnerów seksualnych na koncie, to nie jest normalne, zwróć im uwagę że źle robią, że są ogłupione przed feminizm i media, że grzeszą...to cie zwyzywają

Gość gość
Autor to opętany świr bez pracy, wykształcenia, nadziei na dziewczynę któremu nawet psychiatra już nie zdoła pomóc. xxx oo, jest pierwsza sfochowana, ktora uprawia seks bo ''lubi'' :D kobieta upadła

Gość gość
ja jestem dziewicą i chciałabym poznać mądrego,dojrzałego chłopaka, który wyznawalby podobne wartości do moich i z którym moglabym stworzyć trwały, oparty na zaufaniu związek

Gość gość
Prawdziwa kobieta powinna się szanować a nie uprawiać seks bez ślubu gość dziś lub po kilku tygodniach/miesiącach znajomosci, to patologia, szanujcie się dziewczyny & Prawdziwy mężczyzna powinien się szanować a nie uprawiać seks bez ślubu gość dziś lub po kilku tygodniach/miesiącach znajomosci, to patologia, szanujcie się chlopcy

Gość gość
Autor jesteś zwykłym chamem który nic w życiu nie osiągną i nie osiągnie nie majacym żadnych perspektyw na przyszłość, śmieciem który nic kobiecie nie potrafi zaoferowac więc szans na dziewczyne żadnych, ale jesteś zwylkym psycholem żyjąc w własnym opentaniu.

Gość gość
Dzisiaj seks to sport, rozrywka. Nic z miłością i szacunkiem do siebie nie ma wspólnego. Tak wygląda ten nasz "postęp". Stąd też tyle plugastwa - pedofilii, prostytucji, handlu żywym towarem, sponsoringu. Seks jest modny. Jaki świat takie zachowania.

Gość gość
o, że niby wcześniej tego nie było? Mało, że było yo było LEGALNE

Gość gość
A jak wezme, ślub i on okaże się dewiantem sekaualnyk to będę musiał brać rozwód i tłumaczyć się obcym czyli prawnikom z pożycia

Gość gość
Prawdziwy mężczyzna powinien się szanować, a nie umawiać z naiwnymi dziewczyna mi na sex lub chodzić po burdelach i agencjach, albo sponsorować studentkę

gość dziś Piszesz: Cyt.: "a co to coś złego?" -o- - ostatnio w necie krąży filmik: Demony seksu - ks. Piotr Glas, egzorcysta https://www.youtube.com/watch?v=ON3fMLk6ZaU - tam jest powiedziane dlaczego to "coś złego" :( 🌻 Cyt.: "po co odmawiać sobie przyjemności bo ty tyk piszesz" -o- - nie dlatego, że ja tak piszę, ale dlatego, że takie jest odgórne Prawo Boże, które jeśli łamiemy to narażamy się na działanie złego w naszym życiu