Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jestem brzydka

Polecane posty

Gość gość

I wszyscy mi to mowia. Kompletnie nic mi sie we mnie nie podoba. Zaczynajac od ''gory'' mojego ciala mam beznadziejne wlosy bo po pierwsze maja nijaki kolor(podobno blond ale dla mnie to kolor zgnilej trawy po zimie) sa cienkie, szybko sie przetluszczaja i w dodatku zaczely wypadac wiec za niedlugo juz tylko peruka mnie uratuje. Na twarzy tradzik i rysy tez okropne. Maly biust. To akurat moglabym przebolec gdyby piersi byly symetryczne a nie sa. Na plecach,dekolcie i nawet na d***e mam krostki wiec lato to dla mnie koszmar bo przeciez nie bede straszyc i obrzydzac nikogo nad woda i w ogole wiec t-shirt mi pozostaje. Szorty juz ubiore jak jest milion stopni ale wtedy odslaniam moje krzywe nogi i ten cellulit. Moj eks ciagle mi powtarzal na temat mojego ciala,ze to okropne jak wygladam. Nie mam mu tego za zle bo to prawda. Nie maluje sie bo to nic nie daje a poza tym wtedy musialabym patrzec na swoj ryj w lustro. Juz mam dosc patrzenia na siebie jak ogarniam resztki kudlow na glowie. Moj eks wytrzymal ze mna az 7 miesiecy dziwie mu sie,ze tak dlugo. Ja sie z trudem znosze na codzien. Aha i jeszcze te bryle bo bez nich gowno widze. Poczwara. Takie mam zdanie o sobie. Nie mam zadnego poczucia wartosci. Nie mam znajomych bo ja sama gdybym mogla trzymalabym sie od siebie z daleka. Chlopaka juz tez nie bede miec bo nikt nie zasluzyl na taka kare jak przebywanie ze mna w jednym pomieszczeniu a co dopiero cos innego. Szkoda,ze swiat wczesniej nie uswiadomil ale lepiej pozno niz wcale.

Gość gość
Chętnie się z Tobą zaprzyjaźnie. Wygląd to nie wszystko. A te problemy, które wypisałaś można spokojnie naprawić. Gorzej z poczuciem wlasnej wartości, nad tym dłużej trzeba będzie pracować.

Gość gość
O kuźwa, widocznie Bozia cię pokarała, tyle złego na raz....

Gość gość
Fajna kobitka z ciebie pewnie jest a facet który mówi kobiecie że jest brzydka to nie facet. Musisz zacząć o siebie walczyć idź do dermatologa (ja też długo z tym walczyłem ostatecznie nie wygrałem ale jest lepiej ) jak masz nadwagę to schudnij i przede wszystkim zacznij lepiej o sobie myśleć.

Gość gość
Je też jestem brzydka a do tego mam tak krzywy kręchosłup, że tylko operacja mi pomoże, tolerujmy swoją przydotę i miejmy w du)pie ludzi, bo tylko to nam pozostaje

Gość gość
Albo śmierć