Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

OSZKA NIEDŁUGO CIE ROZGRYZE BO JADE DO

Polecane posty

Gość gość

PIOTRKOWA :D🖐️

Gość gość
a ja mieszkam w piotrkowie :) :)

Gość gość
piwosz daj spokój dziewczynie idioto

Gość gość
Ja przyjadę do Patrysi na wiosnę :)❤️ ale nie z zaskoczenia tylko normalnie sie z nią umówię. Będę starał się dla niej jak lew, walka o nowe życie, walka o przyszłość, walka o względy cudownej kobiety Nie zawiodę Cię Patusiu :)

Gość gość
Ja wiem o co chodzi. Ty sie po prostu prawdy boisz. Zawsze kłamałaś, kłamiesz i będziesz kłamać. Ja i tak staną na nogi, z tobą czy bez ciebie. Jeszcze kiedyś odkryje prawdę i spojrze ci prosto w oczy, spalisz sie ze wstydu pa

Gość gość
czy oszka to dziewica??

Gość gość
Nie jestem pijakiem Patrycja szkoda że jesteś taka fałszywa, od samego początku chciałaś sie mną tylko zabawić, kłamałaś jak z nut. Dobrze wiem że tak samo jak ja jesteś bezrobotnym zerem, ale ty sie wstydzisz do tego przyznać dlatego wymyślałaś przeróżne rzeczy i właśnie przez to sie to wszystko posypało. Myślałaś że trafiłaś na debila któremu można bezkarnie wciskać ciemnote, przeliczyłaś sie. Ciesze się tylko, że nie powiedziałem ci o sobie za dużo, że w pore wyszło twoje prawdziwe oblicze. Faktycznie nie chce mieć już z tobą nic wspólnego byłaś moją nadzieją, ale ja i tak sie niedługo powiesze więc huj z tym wszystkim żegnam

Gość gość
nie szalej Iza