Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozdwojonaa

jak mam zyc z jego dziećmi?

Polecane posty

Gość gość marza
No moze i wyszla by na zla na macoche. Musisz sama przyznac ze z tej drugiej to nie zla s...

Gość gość marza
Chiciaz jak ja bylam nastolatka to tez nie zle dzialalam mamie na nerwy ty pewnie tez.

Gość gość
ta druga to okrutna dla tej dziewczynki, przecież mogliby kupić np dla niej fotel rozkładany do pokoju małej. By miała chociaż własne łóżko jak przyjedzie. A jej córka fotel do siedzenia.

Gość gość
a ty marza dalej latasz po topikach i piszesz to co wyczytasz w necie i tylko na tej podstawie. Ktos cie wysmial i mial racje-no walisz te bledy ortograficzne a chcesz tu kogos pouczac hehe.

Gość gość marza
Wal sie idiotko

Gość gość
to jest marza wlasnie twój poziom czyli jego brak,wytykano ci to samo na innych tematach plus multum bł.ortograf.i zero wiedzy praktycznej.

Gość gość marza
Ty mozesz mnie obrazac a ja nie moge sie bronic.

Gość gość
Fakrami ktoś cię marza obraża?gdzie,w którym miejscu ktoś cie obraził?jesteś wulgarna i tyle.Oprócz tego na co inni zwracali ci wcześniej uwagę w różnych miejscach na forum.

Gość gość
fakTami miało byc*

Gość gość marza
Wole byc wulgarna do osob ktore nazywaja dziec***artnerow bachorami gnojkami, niz bez serca i przyjlaskiwac zle traktowanie dzieci.

Gość gość marza
Ty mnie obrazasz. Pewnie sama jestes zla macocho zle traktujesz pasierbow. Denerwuje cie jak ktos pisze co o tym mysli.

Gość gość
czytasz siebie dokladnie marza?cos z IQ u ciebie nie halo,sorki,tak sie wyczuwa. Pisz na temat a nie co ci sie jedynie wydaje.

Gość gość marza
A ty nie masz serca. Wole byc glupiabniz byc taka podla jak ty.

Gość gość
gość marza dziś a Ty masz prawo pisać że dzieci nowej zony to bachory? Tamte nie moga być a te już tak?

Gość gość
No wlasnie z tego powodu co post wyzej pisze o tym IQ a ona nazywa to "podłość"...oj,szkoda czasu na kogoś agresywnego i bez taktu jak gośćmarza.

Gość gość marza
Dobrze ze wy jestescie takie inteligentne, taktowne, madre i nieagresywne. Mnie jakos opluwacie i obrazacie.

Gość gość
pokaz,zacytuj gdzie cie ktoś opluwa i obraza?!

Gość gość marza
Postawcie sie na miejscu tych dzieci ktore sa zle traktowane przez macochy co czuja ze ktos mowi, pokazuje im ze sa gorsze od ich dzieci. Bijecie brawo tym paniom a mnie obrazacie bo pisze co o tym mysle. To jest waszym zdaniem w porzadku? To jest taktowne i pozbawione agresji?

Gość gość marza
No napisal tu ktos ze jestem wulgarna glupia agresywna nietaktowna malo? To nie jest obrazliwe twoim zdaniem.

Gość gość
To co dzieci nowych zon moga byc bachorami i poniżane a tamte nie. I te macochy mogą być poniżane i wyzywane przez pasierbów i pasierbice? Wez się zastanów nad sobą... Jakim prawem?

Gość gość marza
Nikt nie powinien byc ponizany. Znam 2 przypadki osobiscie gdzie macochy nie znosza pasierbow dzieci ponizej 12 lat. Dzieci te sa grzeczne i dobrze wychowane i grzeczne. Dlatego nie moge zniesc jak dorosle kobiety traktuja dzieci.

Gość gość marza
Tak jak pasierby to gnojkibi bachory to dzieci macoch tez. Prosta sprawa

Gość gość marza
Moja siostrzenica jest zle traktowana przez macoche siostra nie zyje. Teraz juz wiesz czemu jestem taka przewrazliwiona.

Gość gość
widzisz tylko jedna stronę ja znam pasierbice która nienawidzi zony ojca a jest już dorosła. I niszczy im życie i ja wyzywa i poniża. ale jak ona powie ze jej nie lubi lub nie znosi za jej zachowanie to już zła macocha. Nic nie jest białe ani czarne. A dzieci potrafią być okrutne i grzeczne tylko przy Tobie. Najczęściej manipulowane przez swoja rodzoną matkę.

Gość gość
No ale Ty uważasz tylko dzieci nowych zon za gnojki a jego nie Proste to Twoje wypowiedzi

Gość gość marza
Wlasnie ze nie dzieci wszystkie zasluguja na dobre traktowanie. Jak widze ze pasierbowie sa wyzywane to pisze w ten sam sposob o dzieciach macoch. Niech zobacza jakie to przyjemne jak ktos opluwa ich dzieci.

Gość gość marza
Kazde dziecko zasluguje na dobre traktowanie.

Gość gość
czytam to forum i widze co piszesz wiec czego kłamiesz

Gość gość marza
Moze i jestem agresywna a nowej zonie szwagra chetnie wyrwalabym wszystkie wlosy.

Gość gość marza
Nie klamie. A macocha ma prawo wyzywac pasierbow?