Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wydalam 400 zł na ciuchy! Czy to dużo?ocencie

Polecane posty

Gość gość

Kupiłam za to: -3 pary rekawiczek -3 kombinezony -1 dzinsy -2 pary spodni -1 koszule -1 spódnicę -1sweter -2bluzki - 20 skarpetek -blyszczyk,woda toaletowa i gumki do wlosow

Nie wydałaś dużo. Za to bardzo dużo kupiłaś.

Gość gość
400 zł na ciuchy... przebijam : 817 zł na bieliznę :D

Gość gość
817 na sama bieliznę?to cos Ty kupiła? 8 seksownych koszulek? 16 stanikow? HAZE. Dzięki za pocieszenie...czyli uważasz, ze zrobiłam dobry biznes?nie wydalam na głupoty?

Nie, dlaczego na głupoty? Ja potrafię wydać kilkaset funtów na ciuchy i w sumie kupić płaszcz i buty.

800 zł na bieliznę? Przecież to są 4 porządne staniki.

Gość gość
gdzie kupiłaś te wszystkie rzeczy jak ci tak tanio wyszło?

Gość gość
Kupilam w znanej sieciowce (nie pisze jakiej żebyście nie uznali mnie za spamer rekalmujacy)

mało wydałaś, kiedys zdarzyło mi sie wydać 500zł na raz to pamietam mniej rzeczy miałam spódnicę, spodnie, koszulę, bluzę i buty.

Gość gość
Chciała bym wydać tyle na ciuchy:) jak miałam figure to nie miałam chajsu i czasu żeby poszaleć na zakupach bo praca ciągle na coś trzeba a teraz mam siano i czas- to nie mam figury (7mc ciąży) i nic dobrze nie leży do tego też nie ma sensu kupować za dużo... Ale za to kupuje ciuszki dla córci i partnera

Gość gość
Wydałaś mało i same praktyczne rzeczy. Ja idę do sklepu, kupuję jeansy, tunikę i ze 2 bluzki i 500 zł nie ma... A jak trzeba płaszczyk na zimę kupić i buty, to z 800-1000 idzie...

Gość gość
Po co 3 kombinezony? Masz 3 dzieci?

Gość gość
Po ciąży będziesz znowu mogła kupować dla siebie, juz tylko kilka miesięcy

Gość gość
Ta sieciowka to chyba prędzej jakiś lumpeks!

Gość gość
Rzeczy byly w większości z wyprzedazy,kombinezony damskie czyli dol (nogawki) połączone z gora.

Gość gość
Kwota nie jest bardzo duża ( tzn oczywiscie zalezy ile zarabiasz i na ile sobie mozesz pozwolic), ale za to kupilas bardzo duzo rzeczy, czasami ja kupie tylko kilka rzeczy np 2, 3 swetry, plus ze 2 pary spodni i tyle wyjdzie

Gość paulaaaaaaaaaa899
To musiał być jakis bardzo tani sklep bo w innym za sme 3 kombinezony by tyle wyszło, albo z te 4 pary spodni ,ktore kupiłaś też spokojnie tyle by moglo wyjść i to wcale nie byłyby drogie spodnie

Gość gość
Bardzo mało ja mam ze 2600 zł na rękę i ostatnio na kiecke i czapkę 200 plus buty i jeszcze jedna kiecka i wydałam w tym miesiącu juz 600 zł na ciuchy w poprzednim tez tyle poszło mam wrażenie, że robię na same szmaty a gdzie fryzjer kosmetyki. Auto raty paliwo, serwis itp.. Jak tu żyć w tym kraju ledwo odkladam na wakacje te 5-6 tys.

Gość gość
Oho bogaczki z kafe zaraz cie objadą, że tyle to tygodniowo na waciki wydają.

Gość paulaaaaaaaaaa899
Ja tam nie jestem bogaczką, zarabiam średnio,ale chodze po sieciówkach to się orientuje ile co mniej wiecej kosztuje, za bardzo tanie spodnie można zapłacić najmniej 80- 100 zł, to takie minimum. Autorka pisze, ze kupiła jedne jeansy i dwie pary spodni , co nam łacznie daje 3 pary, powiedzmy jakby kosztowały te minimalne 80 zł to by było już około 250. Najtanszy kombinezon to jakies 50 zł razy trzy to nam daje 150 zł. 250 zł plus 150 juz nam daje 400 za same spodnie i kombinezony! A gdzie jeszcze reszta zakupów? Więc to chyba jakaś sciema , bo te ceny ,ktore podałam są właśnie z wyprzedazy, normalnie takie ciuchy by kosztowały i tak wiecej jak napisałam

Gość gość
Najdroższe spodnie z sieciówki jakie mam to 49 zet, ale mam też za 16 i za 17,70 w życiu bym nie kupiła w regularnej cenie byle portek.

Gość gość
To ja nie wiem gdzie autorka to kupowała. Chyba naprawdę w lumpeksie. Do jakiego znanego sklepu ( soeciowki) nie wejdziesz to spodnie kosztują 80-100 zl. To na bank byl lump albo bazar bo skarpetki w sieciowkach są po 10-15zl/3 pary wiec wydaje mi się to nieprawdopodobne biorąc pod uwagę jeszcze ta wode toaletowa i błyszczyk...

Gość gość
to ja autorka, zapomnialam dodac,ze tyle zaplacilam, bo mam znizki pracownicze :D bez nich bym dala z 600zl