Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćkafealkoholiczka

pije ktoś dzisiaj alkohol?

Polecane posty

Gość gośćkafealkoholiczka

ja własnie zrobiłam sobie drinka:P wiem, ze wedlug standardow kafe jestem patologia, bo mam dziecko i piję alkohol:D Moze jest nas więcej?:)

Gość gość
Tak. Wlasnie mi przypomnialas ze mialam isc do lodowki po wino:) tez jestem patologia jak widac.

Gość gość
wczoraj martini ale bylo za slodkie, dzis wino sacze sama. Ale wino to nie alkohol :P

Gość gość
No raczej :) Ja już dzisiaj piłam wino musujące bo oblewalismy nowe mieszkanie a na wieczór mam browar :D patologia jak nic :D

Gość gość
Ja tylko niecałe piwko, bo wczorajsza jestem. Żeby nie było jesteśmy dobrze wykształceni, dość dobrze zarabiamy i... mamy dziecko. Patrole z nas.: D

Gość gość
Witam w swiec***atologi:-) poczytam dzieciom,poloze je i napije sie troche rumu z cola;-)

Gość gość
piertolone alkoholiczki:O

Gość gość
Nom, koncze wlasnie druga lampkę wina. Po czerwonym wypije biale :) a co, przy sobocie na calego ;) muszę zasluzyc na miano piertolonej alkoholoczki :D stanę na czele patologii kafe. Szczegol ze masz wyzsze wyksztalcenie. Ale no coz. Slyszalam ze takich to tez nie omija :P

Gość gość
* szczegol ze mam Jak widzicie juz mi sie literki "mieszajom"

Gość asdsas
Dokończyłam właśnie czwartkową butelkę whisky, ale czuć malizną.

Gość gość
ojej, a ja nie mam wyzszego .

Gość gość
ja jak zwykle piwko potem flaszka z chłopakiem. On właśnie robi kanapki. Też patologia. zamiast się ****ać pijemy.

Gość gość
Ja mam średnie, ale za moich czasów średnie to było więcej niż teraz wyższe.

Gość gość
a potem się dziwią że takie debilizmy tu są wypisywane jak to pijana patola matki jedynaków i nikoli bleeee :-p

Gość gość
A co w sytuacji gdy oboje rodzicow jest pod wplywem alkoholu a dziecku sie cos stanie? za cos takiego mozna trafic do wiezienia, a dziecko moze w srodku nocy dostac,goraczki 41 stopni lub silnych wymiotow i co wtedy, moi znajomi odkad maja dzieci to,wyznajanzasade ze oboje na raz nie pija

Gość gość tez wyzsze
Ja pije wino.

Gość asdsas
A co w sytuacji gdy oboje rodzicow jest pod wplywem alkoholu a dziecku sie cos stanie? za cos takiego mozna trafic do wiezienia, a dziecko moze w srodku nocy dostac,goraczki 41 stopni lub silnych wymiotow i co wtedy, moi znajomi odkad maja dzieci to,wyznajanzasade ze oboje na raz nie pija xxx I tak przez 18 lat? Biedacy.

Gość gość
Pic trzeba umiec :)

Gość gość
Gdzie jest moja milosc Agatka??? Czy ona tez dzis pije???

Gość gość
ja własnie zaczynam. Mam 4 piwka na dzisiejszy wieczór, nieco wiecej niz normalnie, bo zwykle pije 2. Musze zasnac wczesniej bo jutro w stajni impreza hubertusowa

Gość gość
Nie ja, niestety.... Karmie piersia ale chetnie wypilabym lampke czerwonego wina. Mam butelke kupiona 3 lata temu we wloszech ktora czeka na koniec kp.

Gość gość
p/i/e/r/d/o/lo/na patologia i na to pujdzie moie pinceyt złoty ech

Gość gość
A ci co piszą ze to patologia to abstynenci jak rozumiem? Pije czasem tez mam dziecko. Nigdy nie pije jak jestem z dzieckiem sama. Nie uważam sie za patologie. Idę z mężem dzisiaj na miasto wiec pewnie cos tam będzie :P a dziecko z moja mama w tym czasie oczywiście. Co jak kobieta juz jest matka to wór pokutny :P

Gość gość
Ja też lubię wieczorem napić się winka czy drinka jakiegoś lub likierek... też mam dziecko. Przecież musiałabym praktycznie przez 19 lat (wliczając ciążę) nic nie wypić, bo mam dziecko...Wiadomo, że jak szykuje się większa impreza, to załatwiam dziecku opiekę, ale przecież nie do 1 kieliszka wina... Poza tym na weselach ludzie są z dziećmi, a piją i nikt z tego halo nie robi.

Gość gość
Kilka razy byłam z dzieckiem u lekarza z nagłym przypadkiem (zapewnie krtani, ostry ból brzucha, itp), raz nawet z urazem: syn 1,5 roku podknął się o klocek, przewrócił i nabił guza nawet rozciął sobie naskórek, poszliśmy na IP, obydwoje byliśmy po winie do kolacji. Nikt nigdy nie badał czy jestem trzeźwa, przecież przy dziecku obydwoje nie upijemy się niewiadomo jak... Więc nie powtarzajcie bezmyślnie zasłyszanych frazesów. Owszem gdyby zdarzyła się tragedia, to co innego, ale nie odurzamy się tak żeby nie zauważyć jak dziecko skacze z okna np.

Gość gość
Czekam aż urodzę i wrócę do domu wtedy się w końcu napije :) I również jestem patologią :P