Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Talitha kum

Chciałabym móc zacząć życie od nowa

Polecane posty

a wracając do Eweliny Lisowskiej... to co powiedziała ona zabolało mnie gdyż ja tych słów chyba nigdy nie wypowiem, nie znałam jej ale domyślałam się że jest gwiazdą disco polo, tak? nie ważne bo nie słucham muzyki zwykłych śmiertelników ale reszta aspektów jej życia i ciała mnie dużo bardziej interesuje...

niespełna rok ode mnie młodsza dziewczyna a ja gdy ją widziałam w reklamie media ekspert sądziłam 16/18 latka... strasznie młodo wygląda.

Wiesz co? Kiedys jak bylam mlodsza sledzilam zycie gwiazd, zazdroscilam im i chcialam miec luksusowe zycie, z czasem jak dojrzewalam emocjonalne psychicznie, jak rozwijalam swoje zycie duchowe i emocjonalne, zaczelam duzo czytac, zmienilo sie moje stare myslenie w tym temacie. Szczerze to toche brzydze sie ogromnym bogactwem, nie drwie sobie, naprawde brzydze sie wielkimi pieniedzmi i troche showbiznesem. Oni w wiekszosci niestety sprzedali czesc lub w calosci Siebie, swoje wnetrze by tam istniec jako slawy. Niektorzy nawet zalrzedali dusze diablu by byc tam gdzie teraz sa. Nie chcialabym byc na ich miejscu.

GośćM, miło mi że mnie czytasz ale nie do końca jeszcze o to mi chodzi... jestem osobą biedną i nie dbam o pieniądze ale ona ta Ewelina Lisowska hm jest odbiciem moich niespełnionych marzeń...

w reklamie ma włosy czarne, obecnie jakieś dużo jaśniejsze, ja nigdy bym się na to nie zdobyła. ma kilka tatuaży, ja o nich strasznie marzę ale bez podjecia dalszych kroków, ona jest szczuplutka max 48kg wagi...no i nauczyła sie tańczyć na co ja szans nie mam. Dodatkowo dodam że staram się o dostanie do chóru kościelnego niestety "brak słuchu".

gdyby ktoś rzucił hasłem, chodź nauczę cię tańczyć automatycznie odrzekła bym: nie co ty, ja nie umiem. Koleżanka mówiła mi pomaluj włosy, wyprostuj a ja "nie no co ty" koleżanki znajoma ma studio tatuażu zrobiłabym, nawet się umówiłam na początek września w tamtym roku a potem udawałam jakgdyby nigdy nic gdy ją spotkałam po fakcie niedokonanym... i tak na wszystko reaguje...

Dlaczego nie jestes w stanie zmienic fryzury? To przeciez Twoje wlosy, Twoje zycie, Twoj wyglad, jesli masz chec i uwazasz ze bedzies w niej lepiej wygladac, tzn bd Ci npasowac, to dlaczego nie? Jestes kobieta i zmiany w wygladzie, jakies rewolucje to u nas normalne:):D nie masz sluchu, ale masz na pewno wachkarz innych takentow, zalet ktorych moze nie doceniasz czy nie rozwijasz bo moze potrzebujesz popraciwac nad samoocena czy wiekszym poczuciem wlasnej wartosci? Ja z kolei mam sluch, ale zaprzestalam rozwijac swoj talent i zaluje troche tez tego wlasnie, bo mialam kilka szans i pewne osoby mnie namawialy ale ja wtedy b sie wstydzilam spiewac publicznie, bylam zakompleksiona i niedojrzala i zmarnowalam troche, bo tez nie mialam kogos kto by mnie popchnal i pomogl wyjsc z kompleksow...

Gość gość
Ja zawsze czułam że moje życie jest do bani ....nawet jeszcze na wiosne chciałam zacząć wszystko od nowa... Ale teraz czeka mnie najwiękrze wyzwanie życia w którym nie ma mowy o zmianie i zaczynanie od nowa- macierzyństwo....już nie będe liczyła sie ja i mojecpragnienia

Tez tak mialam. I to jest wlasnie niska samoocena. To jest Twoj lroblem ze masz niewystarczajace poczucie wlasnej wartosci moim zdaniem.

Ech tylko właśnie ja się nie zdobędę na zmianę fryzury, oszalałabym widząc siebie nie sobą w lustrze. Chore, wiem.

dlatego moje życie jest w zawieszeniu bo nic nie robię, nie rozwijam się, nie dbam o siebie, kondycja zerowa, nie zadowolenie ze swojego wyglądu a jednocześnie nic z tym nie robienie...

Wszystko to przechodzilam, rozumiem Cie naprawde. Okresl najpierw siebie i swoj cel w wygladzie. Co chceszzmienic ulepszyc w wygladzie?

w dodatku garbię się i mam ponurą twarz...no i od dwóch miesięcy nawet się nie ubieram, trudno w to uwierzyć ale tak jest. Ubiorę co mam pod ręką w niedziele albo jak gdzieś muszę wyjść a tak to chodzę w tym co śpię lub byle jakiej szmacie.

nawet bielizny nie noszę, umyję się ubiorę jakąś piżamę i tak chodzę ewentualnie dół zmienię na jakieś stare leginsy, czuję jak obwisły mi piersi bo przez 2 miesiące może łącznie 24 godziny miałam na sobie biustonosz.

a co gorsza jeśli się nie umyję danego dnia to kładę się spać w tym w czym chodziłam cały dzień i tak dwa dni w jednym ubraniu...

no i tak jak już wspomniałam zerowa kondycja... nie jestem w stanie zrobić nawet 10 przysiadów, ostatnio z bólem zrobiłam 3.

Ludziki czytajcie objawienia na str ostrzezenie.net one sprawdzają się na naszych oczach. -o- Fragment dot III wojny swiatowej: >> Druga Pieczęć wkrótce zostanie złamana, jak przepowiedział Jan Ewangelista w Księdze Apokalipsy. >> Początek będzie miał miejsce w Europie. >> Wasz system bankowy stanie się przyczyną, a Niemcy po raz kolejny zaangażują się w tę tragedię, tak jak to wydarzyło się przy dwóch poprzednich okazjach. >> Kiedy to się rozpocznie, nastąpi upadek ocalenia gospodarki i katastrofa ta dotknie Grecję, z wielkimi reperkusjami dla Francji. >> Bliski Wschód będzie również zaangażowany w wojnę – wraz z Izraelem i Iranem – Syria zaś odegra poważną rolę w upadku Egiptu. >> Moja córko, budzę cię, by ci to powiedzieć, lecz nie żeby cię przestraszyć, ale żeby przekazać c***ilną prośbę, aby w tym czasie modlić się za Europę. >> Z powodu wojny i braku pieniędzy duża część zbiorów będzie stracona, a to doprowadzi do otwarcia Trzeciej Pieczęci, oznaczającej głód. >> Dlatego teraz wzywam wszystkie dzieci Boże, aby próbowały magazynować suszoną i niełatwo psującą się żywność, celem wyżywienia swoich rodzin. Ważne jest, aby mieć własne uprawy, jeśli to możliwe. >> Pamiętajcie jednak, że modlitwa może złagodzić wiele z tego cierpienia. (...)