Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie wszyscy islamiści sa terrorystami,ale wszyscy terroryści są islamistami !

Polecane posty

Gość gość

proponuje wysłać i zgładzić Atomem ten niebezpieczny bezwzględny dziki kraj , a nie bedzie wiecej zła na świecie .Dlaczego europa przyjmuje dzikich ludzi!

Gość gość
oj tam oj tam w Polsce też teraz panuje pislam.

Gość gość
bzdura, widać wyrastasz na pseudo medialnej nagonce trzonu spijajacego owoc swojej zakonspirowanej gierki w złych chlopcow i szlachetnych rycerzy palących dwie pieczenie nad ogniem :D

Gość gość
hurrraaaaa!!! nie wszyscy mężczyźni są gwałcicielami, ale wszyscy gwałciciele są mężczyznami!!! PROPONUJE ich wszystkich wykastrować a nie będzie już więcej gwałtu na świecie!!!!! ba nie wszystkie kobiety są ofiarami gwałtu ale wszystkie ofiary gwałtu (w pitke) to kobiety. załatwmy wszystkie kobiety a nie będzie już gwałtów!!!!!! JESTEM GENIUSZEM!!!!!!

Gość gość
JA NA PREZYDENTA JA NA PREZYDENTA!!!!!! xxx zaraz. nie wszyscy władcy są ludobójcami ale każdy ludobójca był władcą...:( ZABIĆ MNIE HURRRAAAA!!!!!!!!!!!

Gość gość
kretynka

Gość gość
zapomniałaś dodać, FRANCUSCY TERRORYŚCI, to b. ważne :)

Gość gość
no, ale biorąc za i przeciw, jak w pobliżu mnie gdzieś sprowadzą sie ciapaki, załatwię sobie gnata i parę magazynków. Wolałbym kałasznika, bo tę broń znam, ale cieżko te pięć kilo ciągać po mieście i w oczy sie rzuca..

Gość gość
a daj mi spokój z tym teatrzykiem. jak ktoś bliski ucierpi w wyniku tej farsy to osobiście w******* w doope wszystkich wielkich mistrzów wszystkich lóz masońskich w zasiegu mojego koootasa

Gość gość
korrfa musze uważać co pisze bo to mogło zachęcić tyc pedałów. dodam, że zaraz potem ich zaszlachtuje jak świnie

Gość gość
na pożegnanie powiem, że żeby czynić dobro musze czynić zło bo tak sie nauczyłem od ich "boga"

Gość gość
zły uczynek to jak Kalemu ktosć ukraść krowę. dobry, to jak Kali komuś ukraść krowę :) ten ich śmieszny bóg każe zabijać niewiernych, to jest u nich dobry uczynek i droga do nieba. chrześcijaństwo miało to jakieś 500 lat temu, jak sądzę oni są gdzieś tyle za europą. niu jesteśmy w stanie sie z nimi dogadać....

Gość gość
kazdy czyni dobro i zlo, bo a nie jedno ani drugie nie istnieje bączku, liczy się mamona

Gość gość
nie nie liczy sie mamona liczy sie to co można za nią kupic. kooorfa zresztą mam na to wyjepane . ja mogłem to zrozumieć i sie dowiedzieć więcej na ten temat w ciągu roku to wy też możecie. ale chyba nie macie chęc****asuje wam tak jak wam sie wydaje, że jest nawet jeżeli "rzeczywistość " jawi sie wam jako jeden wielki paradoks.

Nie jest to prawda. Po terroryzm sięgają też ludzie innych wyznań i różnych ideologii.

Gość gość
nic nie kupisz jak nikt ci nie sprzeda, bo mamony w hooj ma a tobie na nosie zagra, papierkami duope podetrzec

Gość gość
doszedłem do wniosku, że ludzi nie interesuje prawda. nigdy ich nie interesowała. wytłumaczyć komukolwiek najprostszą i najoczywista rzecz pod słońcem zdaje sie być zadaniem awykonalnym w świetle ich przyzwyczajeń i schematów myślowych oraz uzależnienia umysłowego od autorytetów. rola mózgu jako narzędzia służącego do analizowania danych chyba jest przereklamowana i to bardzo

Gość gość
oscara chyba za to nie bedzie:D co najwyżej w kategorii parodia roku

Gość gość
zresztą to sie tyczy wszystkich - oświeconych i ociemnionych. jak im cos wpiertolą w pecyne to juz tego za c****ja nie wyjmiesz żebyś nie wiem jak sie wytężał to nie udźwigniesz...taki to ciężar

Gość gość
autorze nie Pitol bo nie brakuje Polaków-katolików którzy parali się terroryzmem - chocby Piłsudzki

Gość gość
Hryniewiecki zabił cara Aleksandra II

Gość gość
terroryzm islamski to partyzantka wyekspediowana za granicę

Gość gość
Nie są, to fakt ale mają stąd wszyscy wypierdalać!!!!!