Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

matziek

Granice wolności

Polecane posty

Moja TŻ i ja spieramy się w pewnej kwestii. Kto ma rację? Sytuacja : w pracy u mojej TŻ postanowiono urządzić wieczór integracyjny. Wyjście na kręgle + jakieś piwko na miejscu. Gdy była na tych kręglach rozmawialiśmy chwilę przez tel, prosiłem żeby nie zasiedziała się za długo bo czekam na nią, a chcę się położyć.Rozłączyła się, nie odpowiadając. Od tej pory nie można już się było do niej dodzwonić. Ok 22.30 przyszedł sms, że idą zgraną paczką na domówkę do koleżanki i będzie w nocy. Ok. 1.00 przyszedł sms, że będzie rano. Rano jej nie było.Wróciła dopiero po pracy. Muszę dodać jeszcze, że na imprezie był też kolega, o którego toczymy spór od ponad 3 miesięcy, ponieważ spędza z nim sporo czasu, zwierza się i niezbyt podoba mi się ich kontakt.Ona twierdzi, że to tylko fajny kolega i absolutnie nic.Ja czuję niepokój i zazdrość. Jej ocena : miała do tego prawo, chciała się "zresetować", nie zrobiła tam nic złego, nawet nie piła za wiele.Sytuacja mieści się w normie. Moja ocena: naruszyła elementarne zasady w związku, tak się nie postępuje, sprawiła mi dużą przykrość. Jak oceniacie tę sytuację? 1- akceptowalna, jest ok 2- trochę słabe, ale można przymknąć oko, nic strasznego 3- no nie, nie powinna tak postępować 4- zdecydowanie nie, naruszyła podstawowe zasady

Gość gość
Wkurzyłabym się, gdybyś mi kazał wracać do domu, bo chcesz się położyć, kto Ci bronił? Wychodzi tak co weekend? Nie ma prawa bez Ciebie wyjść z znajomymi z pracy?

Gość gość z Krakowa
Widać że to zazdrosna baba pisała

Gość gość
Czemu baba? Facetów też takich nie brakuje, którzy chętnie swoje TŻ widzą w roli niewolnic a jak już taka niewolnicą się stanie to.... "hulaj dusza, piekła nie ma!"