Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chcialbym miec dziewczyne ktora jest taka roochawica wyjepana w peezde przez kaz

Polecane posty

Gość gość

Tylko w takich jestem w stanie sie zakochac dziewice sa slabe i maja mala wartosc! Lubie tylko te obspermione przez murzynow i arabow! Kocham gdy dziewczyna sie tak qrwi i nie szanuje i mnie zdradza przynoszac obce geny do wykarmienia! Takie qrwiska zuzyte sa wspaniale i potrafia juz wszystko niesamowicie mnie takie jaraja! Nawet teraz gdy mysle o tym z iloma sie roochaly i wlewali sperme w doope i peezde to malo nie trysne! A ci wszyscy frajerzy ktorzy chca dziewic to totalbe lamusy! Ja wole tylko te latwe i puszczalskie wyuzdane qrwiska! :)

Gość gość
witam kolego napisales to troche wulgarnie ale ja powiem ci tak ze np mi generalnie chodzi o to, ze jak ja mam 36 lat i szukam kobiety 26 letniej to oczywiste jest ze ona powinna miec tak ze 5 partnerow za soba, a nie byc jakas dziewica z fobia spoleczna w doroslych zwiazkach ludzie sie p*****la regularnie i w doroslym zyciu uprawiaja seks bez zobowiazan po chuj mi jakas cnotka?

Gość gość
Dziewice biora tylko frajerzy! Prawdziwy facet wezmie mocno i ostro wyje/bana w piz/de qrwe i dziwke z roxy tylko takie sa wartosciowe! Dziwie sie tym wszystkim bezmozgowca c***a co chca dziewic to na prawde zalosne zanim taka da doopy to minie pol roku a je/banko z taka to tragedia! A jak sie wezmie zawodowa qrwe ktora jest nie dziewica to juz pierewszy seks (10 min po poznaniu sie) konczy sie analem i spustem do ryja :D