Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Do przeciwnikow islamu

Polecane posty

Gość gość

Macie odwage glosic swoje poglady w zyciu realnym? w pracy, wsrod znajomych czy tylko potraficie o tym mowic w internecie anonimowo? Wiecie, ze te wasze zale internetowe nic nie zmienia?

Gość gość
Mam ale taka jak ty lewacka c**a i tak nie uwierzysz :O

Gość gość
Mamy i dzięki temu, że mówię o tym głośno i bez ogródek dowiaduję się, ile osób myśli to samo :o Mówią mi "o jezu, ja też tak uważam ale myślałam, że to tylko ja jestem jakaś inna". Czemu? Właśnie przez lewacką zbiorową halucynację takich kiepów jak ty 🖐️

HAHAHA Alez oczywiscie, ze mam odwage! W pracy bardzo czesto rozmawiamy o tzw. uchodzcach i wszyscy jak jeden maz sa im przeciwni. To samo w przypadkowych rozmowach w sklepie czy pod blokiem. Zawsze opowiadam sie przeciwko satanistycznej religii islamu i zawsze znajduje zrozumienie wsrod ludzi. Polacy to nie Francuzi. My nie bedziemy siedziec cicho. Gdy Hitler napadl na Polske napotkal opor. Gdy napadl na Francje... podbil ja bez zadnego wystrzalu. Tak, my prawdziwi polscy patrioci mamy odwage glosno sie sprzeciwiac islamowi, islamskiej pedofiilii, islamskim g*****m, islamskim rozbojom, islamskim zbrodniom i ludobojstwom!

Gość gość
do autorki;kup sobie lub twojej corce chustke na glowe!! bo to nas czeka!!!! poczataj sobie o prawie szariatu i o isis !!! panika nie ejst bezpodstawna!!

Gość gość
Rozmawiamy o tym śmiało i żywo i do tej pory większość osób jest przeciwko, a kilka pragnie zachować się w porządku, czyli nie czepiać się "spokojnych" islamistów. Znam takich, którzy są gotowi nadstawić drugi policzek, ale z nimi nie gadam o niczym od bardzo dawna.