Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Afirmacje bogactwa

Polecane posty

Gość gość

Co sądzicie o afirmacjach bogactwa? Czy takie afirmacje działają? Jak w ogóle działają?

Gość gość
DZIALA ; NA MILOSC 100% BO ROBILAM SPOTKALAM FACETA takiego jak sobie wymarzylam i z nim jestem planujemy wsplne zycie ... ; NA BOGACTWO NIErobilam BO MAM DOSC !!!

Gość gość
Działają prosto - wg prawa przyciągania problem tego, że ktos nie zarabia dużych pieniędzy tkwi w umyśle bo nie wierzy w to, że to potrafi, nie wierzy, że jego pomysł na biznes czy prace potrafi wygenerować duże pieniądze a afirmacje bogactwa własnie odblokowują to myślenie - zaszczepiają w nas pozytywne myślenie na temat bogactwa - dają wiarę. I to działa - potwierdza to masa ludzie sukcesu - większość z nich przyznaje, że afirmowało sukces i bogactwo

Gość gość
Najlepsze polskie afirmacje to http://hepika.pl/ ja stosowałam na bogactwo i pomogło :) nie zarabiam milionów ale moje finanse znacznie się poprawiły :)

Gość juliaaaae3
A co sądzicie o tym żeby samemu napisać sobie takie afirmacje na bogactwo?

Gość gość
No można samemu napisac takie afirmacje ale podobne te na mp3 sa najskuteczniejsze.

Gość gość
naprawdę wierzysz ,że mamrocząc po kilka razy dziennie " będę bogata , będę bogata " staniesz sie bogata ?:D który z bogatych ludzi zamiast pracować mamrotał pod nosem ?:D

Gość gość
afirmacje bogactwa są genialne. działają. dzięki nim teraz mam swoją firme i zarabiam ok 6000 miesięcznie - dzięki nim uwierzyłem że to wypali. 4 miesiące harowałem i afirmowałem i się udało :)

Gość gość
A czy ktoś podpowie jak tworzyć takie afirmacje?

Gość gość
ja youtube jest

Gość gość
Tutaj w sklepie macie pojedyncze afirmacje bogctwa http://skarbnicazycia.pl/p/1521/281/afirmacja-bogactwa-afirmacje.html - nie musicie tutaj kupować całego pakietu tylko pojedyncze nagrania. Ja własnie tutaj kupowałem te afirmacje na maila - doszły mi w ciągu kilku minut na moją skrzynkę - pobrałam i od razu był gotowe do odsłuchania, ale co najważniejsze POMOGŁY :) :) :) :) :)

Gość gość
a czy takie afirmacje bogactwa działają na każdego?

Gość gość
Afirmacje działają na ponad 90% osób - wystarczy je stosowac regularnie

Gość gość
jak wygracie w totka 6 albo wyrosną rogi na głowie to uwierzę

Gość gość
TrafficMonsoon - Moim zdaniem obecnie najlepsza firma tego typu online dla każdego do zarabiania w internecie oraz reklamowania innych biznesów, stron internetowych czy blogów. https://trafficmonsoon.com/?ref=adii3 Wystarczy się zarejestrować i od razu możemy zarabiać!!!