Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Niedziela to najgorszy dzień tygodnia, nienawidze tego dnia, beznadziejny jest.

Polecane posty

Gość gość

Od dziecka nienawidziłam niedziel, zawsze była nuda, wszystko pozamykane, wszystko w zwolnionym tempie, dlugie spanie, w telewizji nuda jak cholera, same powtórki i familijne badziewie dla niedorozwiniętych... na podwórku tez nigdy nie bylo co robic, chodzilam z kolezankami po okolicznym lesie-łące, nad rzeczke bez celu, chowałysmy się miedzy sosnami i gadałysmy , nie bylo co robic Co jest takiego w niedzieli, ze jest tak beznadziejnym dniem ?

Gość prawictwo pospolite 152
ja nie lubie niedzieli , bo jest za głośno w mieszkaniu .. A w tygodniu mam cisze i spokój

Gość gość
To samo mam w swieta,prze/je/bane.

Gość gość
to ty ,tobie współczujemy to dowodzi że nie potrafisz wykorzystać dojrzale wolnego czasu zakładamy że na niego zasługujesz?

Gość gość
Basen jest czynny, kino, knajpy, boiska, siłownie, hale sportowe, muzea itd Jedynie sklepy pozamykane, a i to nie wszystkie.

Gość gość
Basen jest czynny, kino, knajpy, boiska, siłownie, hale sportowe, muzea itd x a w nich tłumy plebsu :D ja na basen chodze tylko rano, do południa, prawie nikogo wtedy nie ma tylko czasem małolaty ze szkół kino ? szkoda kasy na beznadziejne filmy, zwłaszcza takie syfy jak promowane ''Listy do M 2''

Gość gość
Przynajmniej do roboty nie trzeba isc to plus z drugiej strony do kościosciola to minus.