Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

brak odzywki do wlosow pytanie

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny Mam wlosy za ramiona, koncowki sa rozjasniane, a skora glowy przetluszczajaca sie. Dbam o wlosy, olejuje zawsze nakladam odzywke, a mimo to mam rozdwojone koncowki pojutrze ide do fryzjera i zastanawiam sie czy jezeli dzisiaj nie uzyje nic po myciu szamponem to bedzie mialo negatywny wplyw na wlosy w polowie ich dlugosci? czy narobie sobie szkody? Chcialabym zobaczyc czy wplynie to na przetluszczanie wlosow...

Gość gość
Nakładaj odżywkę tylko od połowy zawsze tak robie, zmień szampon na h&s mentolowy zobaczysz od razu różnice w przetluszczaniu kiedyś mylam wlosy codziennie teraz co 3 dni

Gość gość
U mnie brak odżywki zaskutkowałby tym, że włosów bym po prostu nie rozczesała :D Jak to nie jest u Ciebie problem to możesz np. odżywić przed myciem, a po tylko końcówki zabezpieczyć olejkiem czy silikonami. Aha, na przetłuszczanie pomaga trochę pilingowanie skóry głowy i czarne mydło.

Gość bella  86
Musisz podcinać końcówki przynajmniej co 6 tyg. a Twój problem zniknie. Oczywiście pielęgnacja tak jak do tej pory stosowałaś.