Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja ona ja 31

Jak pogodzić się z tym, że facetowi nie zależy?

Polecane posty

Gość ja ona ja 31

Jak w temacie... Mam z tym ogromny problem. Mieliśmy krótki, kilkutygodniowy romans. Mimo że wszystko skończyło się ponad dwa miesiące temu, ja cały czas nie potrafię sobie tego kolesia odpuścić... Zaangażowałam się, zależy mi na nim. Jemu nie, nie chce się angażować. Wielokrotnie zrobiłam z siebie idiotkę i mam już serdecznie dość samej siebie.... Nie wiem jak to zamknąć i iść dalej, nie myśleć już o nim... Poradźcie mi coś. Zmotywujcie mnie jakoś, żebym wybiła go sobie z głowy, proszę...

Gość gość
Dalej sie nie pogodzilas? Poprostu musisz sie skupic na kims innym...

Klin klinem - znajdź innego. Albo kochaj się w nim, ale mu tego nie okazuj. Przestań o niego zabiegać i robić z siebie idiotkę.

Gość gość
gość dziś na kimś kto pozwoli ci o nim zapomnieć

Gość ja ona ja 31
Wzdęcia towarzyszą mi cały dzień. Mam cały czas duże brzucho mimo, iż nie jestem gruba. Codziennie tylko bulgotanie w brzuchu i takie warknięcia... To jest wstydliwe, ponieważ czasem w szkole tak mi brzuch się gazami napełni, że nie mogę z tym nic zrobić! Nawet espumisan zawodzi. Odżywiam się zdrowo, nie jem jakoś specjalnie często fast foodów. Czasem się zdarza ale to rzadkość. Przyznam się sportu nie uprawiam. Czy to może być powód? Wypróżniam się codziennie, systematycznie 2-3 razy dziennie. Jem systematycznie co 2-3 godziny. Nawet gdy trzymalam dietę, 3 tygodnie jechałam na zdrowej żywności wzdęcia nie ustąpiły, nawet po zjedzeniu zwykłej sałatki!! Kobietki czy to coś poważnego? Wielu lekarzy uważa, że to normalne ale ja znam swoje ciało i nie mam pojęcia o co chodzi Nawet podczas uprawiania seksu zdarza mi się zesmrodzić głośno i przypuszczam, że to było przyczyną rozpadu ostatniego związku :(